Öne Çıkanlar gelecek temsil Ekrem İmamoğlu başakşehir şamlar tabiat parkı yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediyesi ve İBB’den Amatör Kulüplere Spor Malzemesi Desteği

Kartal Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü ile İBB tarafından ortak gerçekleştirilen çalışmada, spor kulüplerine malzeme desteği bir törenle gerçekleştirildi.

Törene, Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel’in yanı sıra; 25. Dönem Niğde Milletvekili Vedat Bayram, CHP Kartal İlçe Başkanı Efendi Argunşah, CHP Adalar İlçe Başkanı Ali Ercan Akpolat, İYİ Parti Kartal İlçe Başkanı Dilruba Oğulcuklu, İYİ Parti Adalar İlçe Başkanı Ayşe Şakir, çok sayıda Meclis Üyesi ve Spor Kulübü Başkanı katıldı.

“Spor Kulüplerimizin Başarılarına Bir Nebze Ortak Olmak Bizler İçin Çok Kıymetli”

Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel, törende yaptığı konuşmada, Kartal Belediyesi’nin sporun ve sporcunun yanında olduğunu vurgulayarak; “Bugün İBB ile beraber bizler için çok önemli olan bir işi gerçekleştiriyoruz. Spor kulüplerimizin başarılarına bir nebze olsun ortak olabilmek bizler için çok kıymetli. İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne, Kartal Belediyesi ailesi olarak teşekkürlerimizi sunuyoruz. İnanıyoruz ki, bu destekler sayesinde spor kulüplerimizin başarıları her geçen gün daha da artacak.” ifadelerini kullandı.

Malzeme Desteği 20 Branşta Yapılıyor

İBB Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen amatör spor kulüplerine malzeme desteği futbol, voleybol, basketbol, hentbol, karate, judo, tekvando, kickboks, muaythai, wushu, kort tenisi, satranç, masa tenisi, badminton, jimnastik, atletizm, okçuluk, futsal, yüzme ve güreş olmak üzere 20 branşta yapılıyor.

Öte yandan kaleci eldiveninden yağmurluğa kadar 115 farklı malzeme çeşidini içiren destek kapsamında bu yıl 273 bin 121 adet spor malzemesi Anadolu ve Avrupa Yakası’nda belirlenen noktalarda kulüp başkanlarına ve yetkililerine teslim ediliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183