Öne Çıkanlar Galatasaray ibb FENERBAHÇE İklim Değişikliği Süreçleri Çalışmaları İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Kartal Belediyesi 200 kişilik ekip ile Kurban Bayramı’nda göreve hazır

Kurban Bayramı’nda görev alacak 200 kişilik ekip ile göreve hazır olan Kartal Belediyesi, bu yıl da Kartal’da ve kurban satış alanında bayram boyunca hizmet verecek.

Kordonboyu Mahallesi’nde bulunan ve bu yıl 80 çadırın kurulduğu ve 5500’den fazla büyük ve küçükbaş kurbanlık hayvanın bulunduğu 48 bin metrekare büyüklüğündeki kurban satış alanında da son hazırlıklar yapıldı.

Vatandaşların Kurban Bayramı’nı rahat geçirmeleri ve belediye hizmetlerinin aksamaması için Kartal Belediyesi’nde Başkan Yardımcısı Mustafa Oktay Aksu’nun başkanlığında bir toplantı yapıldı. İlgili birim müdürleri ile gerçekleştirilen toplantıda görev dağılımı ve alınacak önlemler görüşüldü. Toplantıda ruhsatsız kaçak kesimlere kesinlikle izin verilmeyeceği belirtilerek bu konuda sıkı denetimlerin yapılması kararlaştırıldı.

Kartal Yunus Mahallesi’ndeki kurban satış alanında ise sadece küçükbaş hayvanlarının kesiminin yapılabileceği bir alan hazırlandı. Vatandaşlar burada görevli veteriner kontrolünde ve din görevlilerinin nezaretinde kurban ibadetlerini gerçekleştirebilecek. Alanda ayrıca temizlik görevlileri de mesaide olacak ve kesim sırasında çıkabilecek atıklar hemen toplanarak çevrenin temizliği sağlanacak.

Ayrıca Kartal Belediyesi’nin kurban yakalama ekibi de herhangi bir olumsuzluğa karşı görev başında olacak.

Vatandaşlar dilek, öneri veya talepleri için Kurban Bayramı boyunca Kartal Belediyesi Komşu İletişim Merkezi’nin 444 4 578 numaralı telefonuna ulaşıp hizmet alabilecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183