Öne Çıkanlar CHP Kartal Belediyesi haberdesiniz gündem haber Büyükçekmece Belediyesi

Bu haber kez okundu.

KAI Federasyonları İstanbul'a çıkarma yapıyor

VALİLİKLER ONAY VERDİ; BİZLER DE ORDA OLACAĞIZ

İstanbul’dan Kars’a uçakla giden heyetin ilk ziyareti Kars Valisi ve Belediye Başkan Vekili Türker Öksüz’e oldu. Heyet daha sonra sırasıyla Ardahan Valisi Hüseyin Öner ve Iğdır Valisi Hüseyin Engin Sarıibrahim’i ziyaret etti.

ÜÇ İLİN TÜM KARAR MERCİLERİ ZİYARET EDİLDİ

Bölge illerde bulunan bir çok kaymakam, belediye başkanı, ticaret ve esnaf odaları, siyasi partiler, STK ve odaları ziyaret eden KAI Federasyonları İstanbul’da gerçekleşecek olan Kars Ardahan Iğdır Tanıtım Günleri için valileri ve ilgili yetkililere brifing verdi. Bu vesile ile de gerçekleşecek olan tanıtım günlerine Valiler başta olmaz üzere tüm paydaşlar davet edildi.

İSTANBUL’DA KAI BİRLİĞİ

Kars Arpaçay Dernekler Federasyon Başkanı Oruç Oymak, Kars Ardahan Iğdır Dernekler Federasyon Başkanı Gürsel İldiz, Dünya Iğdırlılar Federasyon Genel Sekreteri Cafer Kılıç ve basın sorumlusu Celal Karaali, Göle Federasyon Başkanı Eren Küpeli, Damal Dernekler Federasyon Başkanı Güner Kökat ve yönetimlerine Kars Turizm Birliği Başkanı ve Turizmci Halit Özer eşlik etti.

“MOTTOMUZ KARS ARDAHAN IĞDIR TURİZMİDİR”

İstanbul özelinde gerçekleştirilen EMİTT Turizm Fuarından sonra en büyük kitleyi toplayan ve hemşehrilerin buluşmasına ev sahipliği yapan Maltepe Sahili etkinlik alanında gerçekleşecek olan KAI tanıtım günlerinin bu yılki mottosu turizm olacak. Şehirlerin zenginliklerini, tarihi ve kültürel miraslarını, mutfaktaki değerlerini, turistik kazanımlarını İstanbul'a taşıyacaklarını ve tanıtacaklarını söyleyen federasyon yöneticileri Kars, Ardahan, Iğdır hemşehrileri başta olmak üzere 16 milyon İstanbulluyu bu üç ilin zenginliklerini keşfetmek için alana davet ettiler.

Celal KARAALİ- Kent Yaşam Gazetesi

                                                                         

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183