Öne Çıkanlar gelecek temsil Ekrem İmamoğlu başakşehir şamlar tabiat parkı yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

Kahriman: Özışıklar çeteydiler

10 Ocak Gazeteciler Günü münasebetiyle bir araya geldiğimiz DEVA Partisi İlçe Başkanı Halis Kahriman’a geçmişte Gazeteci “Süleyman Özışık’ın ‘yolsuzluk hikayesi’ adlı haberi hakkında açıklık getirir misiniz?” Şeklinde bir soru yönelttik.

Kahriman suskunluğunu Kent Yaşam Gazetesi muhabiri Süleyman Çay’a bozdu. Kahriman kaçak kat iddiası hakkında Özışık kardeşler için sert ifadeler kullandı. Kahriman, “O 3 kardeş bana iftira attılar. Çeteydiler.  Birisi geliyor haber yapıyor, birisi de aracı oluyor. Özışık kardeşlerin görevi budur.” ifadelerini kullandı.

KAHRİMAN: NAMUS VE ŞEREFİ BİLMEYEN İNSANLAR

Olayın odağında olan Halis Kahriman, Özışık kardeşlerin kendisine iftira attıklarını vurgularken, “Özışık, çıktı dedi ki ‘Ben namusuma şerefime yemin ediyorum, ben Sedat Peker ile konuşmadım’. Aradan 5 saniye geçmeden Sedat Peker, onunla konuşmasını paylaştı. Bu insanlar namusun ve şerefin ne olduğunu bilmiyorlar. Ben böyle insanlarla muhatap bile olmam. Muhatap olacağım kişiler şerefli, dürüst ve ilkeli insanlardır. Bunların üçünde bu özellikler yoktur.” dedi.

KAHRİMAN: İHANET EDEN İHANETLE ANILIR

Geçen gün Hadi Özışık’ın Youtube’dan paylaştığı videoda ‘70 tane çalışan var, ben reklam alamıyorum, kardeşim kirasını ödeyemiyor’ ifadesini hatırlatan Kahriman, reklam alamamalarını şu şekilde söyledi: Çünkü sen yalakasın. Yalakalık yapan gazeteciler yeri geldiği zaman da böyle oluyor. Ne zaman laf çatışması oluyorsa orada bitiyorlar. Onun için cesur, dürüst ve ilkeli gazeteci arkadaşlarımız bu ülkede devamlı kalıcı olmuşlardır. Tarihte hiç gördünüz mü ihanet eden insanların iyi anıldığını? İhanet eden insanlar ihanet ile anılır. Ama dürüst ve ilkeli insanlar hafızalara kazınır.”

ÖZIŞIK NE DEMİŞTİ?

Özışık’ın 2020’de yaptığı habere göre; Ak partili Belediye döneminde 22 kat ruhsatı verilen Esenyurt’ta bulunan bir bina CHP’li Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’un göreve gelmesiyle birlikte tam 40 kata ulaşıyor. Binanın sahibinin Halis Kahriman olduğunu belirten Özışık, katların ruhsatsız olduğunu iddia etmişti. SÜLEYMAN ÇAY/ KENT YAŞAM GAZETESİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183