Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

KAĞITHANE'DE 10 BİN SOKAK HAYVANI TEDAVİ VE MUAYENE EDİLDİ

Kağıthane Belediyesi, özellikle yavru kedilerin yoğun olduğu yaz aylarında ilçedeki besleme, muayene ve tedavi çalışmalarını sıklaştırdı. Ekipler her gün düzenli olarak ilçedeki belirli noktalara hayvanların beslenmesi için mama ve su bırakıyor. İlçedeki besleme noktası 150'den 250'ye çıkarıldı.

Kağıthane Belediyesi, Başkan Mevlüt Öztekin dönemiyle birlikte son 3 yılda 10 binin üzerinde sokak hayvanını muayene ve tedavi etti. Yanı sıra 2 bin 500 sokak hayvanı kısırlaştırılırken 7 binine kuduz aşısı yapıldı.

Muayene ve tedavisi tamamlanan sokak hayvanları, vatandaşların talebi doğrultusunda sahiplendiriliyor veya bulunduğu sokaktaki doğal ortamına geri bırakılıyor.

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin hayvanseverlere bir de müjde verdi. Başkan Öztekin Kağıthane'deki Arıcılar mevkiine 5 bin m2 alan üzerine sokak hayvanlarının muayene, tedavi ve sahiplendirilmesi için yepyeni bir rehabilitasyon merkezi inşa ettiklerini söyledi.

Can Dostlar Ofisi adındaki merkezin 2 ay içinde açılması planlanıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183