Öne Çıkanlar Yılmaz: Sorunları Ortadan Kaldıracağız 18 mart Farklı Diller Belediye Başkanı Hasan Can pişman olacaksınız

Bu haber kez okundu.

Kaçak kazı iş yerini çökertti

Yanlış hesap veya hiç hesap yapılmaması büyük maddi zarara sebep oldu. İstanbul Başakşehir'de bulunan Bağcılar Güngören Sanayi Sitesi’ndeki bir işyerinde kaçak bodrum katı yapılmak istenirken 6 metre boyunca kazı çalışması yapıldı ve inşaat çöktü. Oto tamirhanesinin içindeki bir araç enkazın altında kaldı ve yanındaki işyerleri de zarar gördü. Çökme olayında yaralanan olmadı.

BÜYÜK MADDİ ZARAR

İddiaya göre bodrum katının altına bir kat daha yapılmak istendi ve kazı çalışması başlatıldı. Bu sırada inşaatta çökme yaşandı. Bu sırada oto tamirhanesinin içindeki bir araç da enkazın altında kaldı. Kazı çalışması yapılan oto tamirhanesinin yanındaki işyerleri de çökme sırasında zarar gördü.

Görgü tanığı Atilla Özyurt, "Temeli fazla kazmışlar. Ondan sonra çökme meydana geldi yandaki dükkan yıkıldı gördüğünüz gibi. Olayda yaralı yok bir otomobilin olduğu söylediler. Olay bundan ibaret." dedi.

“ESNAFIMIZ BİR HATA YAPTI”

Organize sanayi bölgesi olan siteden konuştuğumuz bir yetkili olayla ilgili bilgi vererek, “Burada üreten ve istihdam yaratan iyi bir esnafımızdır ama bir hata yaptı. Burada önemli olan can kaybı olmaması. Maddi zararı bu hatayı yapan esnafımız karşılayacak, konuyla ilgili soruşturma başlatılmış durumda.” dedi. KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183