Öne Çıkanlar kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS Petrol küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

İTO seçimleri öncesi TÜMKİAD'ın aktif rolü dikkat çekiyor.

İstanbul Ticaret Odası (İTO) seçimleri, İstanbul iş dünyası nezninde büyük önem taşıyor. İş dünyasının dikkatle takip ettiği süreçte Tüm Kalkınma İş Adamları ve Girişimciler Derneği (TÜMKİAD)'nin sahadaki en aktif grup olarak mücadelesi göz doldurdu. TÜMKİAD Genel Başkanı Nihat Tanrıkulu ve ekibi İTO’nun temsil düzeyinin yükseltilmesi için çok detaylı bir saha çalışması yürüttüklerini ifade etti. Halkalı Elite World Europe Hotel’de toplananTÜMKİAD üyeleri, İTO seçimleri için kolları sıvadı.

Yaklaşık 500 TÜMKİAD üyesinin hazır bulunduğu gecede konuşan Genel Başkan Nihat Tanrıkulu, İTO seçimleri için SKM (Seçim Koordinasyon Merkezi) kurduklarını söyledi. Başarılı ekibinin  sahanın altını üstüne getireceğini dile getiren Tanrıkulu, "Genel Başkan Yardımcım Murat Güngör'ün de katkılarıyla sahanın altını üstüne getirecek bir ekiple yola çıkıyoruz. Çok olmakla değil çok çalışmakla başarılı olacağız. Bizim de söyleyecek sözümüz ve arkasında dimdik durduğumuz bir vizyonumuz var. Eğecek bir boynumuz yok. Kadrini bilene kadim dostluğumuz var iken, kıymet bilmeyene ayıracak dakikamız yok. Şimdi susma zamanı. Şimdi çalışma ve inandığımız yolda ilerleme zamanı. Bize inanan, kulak ve gönül veren tüm dostlarımızı TÜMKİAD SKM çatısı altında birleşmeye davet ediyorum. Hayırlı ve mübarek olsun" dedi
 

Genel Başkan Tanrıkulu'nun sözleri, üyeler tarafından dakikalarca ayakta alkışlandı.

9 Kasım Çarşamba günü İstanbul Dünya Ticaret Merkezi’nde yapılacak seçimde Mevcut başkan Şekib Avdagiç ve İTO Meclis Üyesi Murat Kalsın başkanlık için aday olacağını açıklamıştı. İki başkan adayı aynı zamanda Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSAİD) üyesi olarak görev yapıyor.
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183