Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

İstediğiniz vücut artık hayalinizde kalmayacak

Estetik ve Plastik Cerrah Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu, Liposuction işleminin yeni bir işlem olmadığını ancak yıllar içerisinde bu alanda geliştirilen teknikler ve teknolojik varyasyonlarla yağ alma konusunda yüz güldürücü ve kalıcı sonuçların elde edildiğini belirtiyor. Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu, bu konudaki çalışmaların son yıllarda çok ileri teknolojik seviyelere eriştiğini, cerrahların da artan tecrübeleri ile başarılı operasyonlara imza atıldığını ve hasta memnuniyetinin çok yüksek olduğunu vurguluyor.

Vaser Liposuction ile hayallerdeki vücuda kavuşmak mümkün...

Vaser Liposuction’ın klasik yöntemden, laser ve radyofrekans kullanılan enerjili yöntemlerden farkının yağ dokusunu ses dalgalarıyla eritmesi ve bunu yaparken kullanılan ultrasound enerjisinin diğer dokulara, kan damarlarına, sinirlere ve deriye zarar vermemesi yani seçici bir şekilde yağ dokusunu eritmesi olduğunu belirten Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu, böylece kişide daha az ödem oluştuğuna, daha az kanama gözlendiğine ve hastaların daha hızlı iyileşme süreçleri yaşadıklarına dikkat çekiyor.

“Vaser Liposuction tedavisiyle yaptığımız aslında bir nevi heykeltraşlık.”

“Teknik olarak ne kullanılırsa kullanılsın, Liposuction işlemi, her zaman söylediğim gibi, bir zayıflama yöntemi değildir. Sadece limitli olarak yağ alımını destekler. Ancak bu miktar bile bedeninizde fark edilir bir sonuç sağlar.” Diye belirten Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu, Vaser Liposuction tekniğiyle vücut tasarımında cerrahların sanatsal yaklaşımlarını ortaya çıkarabildiklerini, yağı incelikli olarak şekillendirebildiklerini söylüyor.

Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu, “Erkek hastalarda six pack dediğimiz karın kaslarını tasarlamak mümkün. Kadınlarda ise karın bölgesindeki kas oluklarını ortaya zarifçe çıkarıyoruz. Yani uygun hastalarda Vaser liposuction ile vücut heykeltraşlığı yapmak mümkün.”

Vaser Liposuction sonrası doğru beslenme ve sağlıklı bir yaşam tarzıyla operasyondan alınan verim artıyor.

İşlem sonrası bol sıvı tüketilmesi, ödemin hızla yok olması ve yağ hücrelerinin vücuttan daha çabuk uzaklaştırılmasına yardımcı oluyor. Bununla birlikte düzenli egzersiz, sağlıklı beslenme gibi unsurlara dikkat edilmezse fazla kilo alımı gerçekleşebiliyor ve tekrar bölgesel yağlanmalar meydana gelebiliyor. Doğru beslenme ve sağlıklı bir yaşam tarzıyla sonuçlar kalıcı hale geliyor.

Vaser Liposuction tekniğiyle karın, bel, kalça, basen, bacak içleri, diz çevresi, alt bacak, kollar, gıdı, ayak bilekleri, sırt, ense gibi birçok bölgede yoğunlaşan yağlar alınabiliyor. Bel kıvrımları daha belirgin hale getirilerek sağlıklı ve fit bir görünüme kavuşulabiliyor.

Operasyon sonrası vakit kaybetmeden normal hayata dönülüyor.

Dikişsiz bir işlem olması sebebiyle de tercih edilen bu yöntem, her bir bölge için 45-60 dakika arasında sürüyor. Ameliyattan sonra hastanede 1 gece misafir edilen hastalar 5-7 gün içerisinde günlük hayatına dönebiliyor. Ameliyat sonrası 3 hafta süreyle özel korse kullanılıyor. Operasyondan 3 hafta sonunda hafif, 6 hafta sonunda aktif spor aktiviteleri gerçekleştirebiliyor.

Uzman kadrosu ve güvenilir operasyonları ile Clinic SBB

Güzelliğin ve gençliğin doğallıktan geçtiğini vurgulayan, başarılı cerrahi uygulamalarıyla Türk ve Dünya basınında adından söz ettiren Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu; “Dokunduğum her insan benim imzam” mottosuyla kurduğu Clinic SBB isimli kliniğinde; Estetik Cerrahi, Medikal Estetik ve Wellness olmak üzere üç başlık altında hizmet veriyor. Plastik Rekonstruktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Dr. Serdar Bora Bayraktaroğlu; estetik cerrahinin mümkün kıldığı birçok alanda yaptığı cerrahi uygulamalar olan yüz, burun, meme, annelik estetiği ve vücut şekillendirme gibi operasyonları başarıyla gerçekleştiriyor. Clinic SBB isimli kliniğinde ise ameliyatsız klinik uygulamalardan, vücut ve cilt estetiğine, bölgesel incelmeden dolgu, botoks uygulamalarına, mezoterapi ve yüz askılamadan cilt bakımına kadar birçok uygulama ile danışanlarının beklenti, istek ve ihtiyaçlarına uzman kadrosu ile cevap veriyor. Alanında yetkin ve güler yüzlü ekibi ile danışan memnuniyetine odaklanan Clinic SBB, uygulamalar sonrası takiplerde özenli yaklaşımı ile öne çıkıyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183