Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

İstanbul Balkan Sporlu futbolculara Gölbaşından moral yemeği!

İstanbul Balkanspor hafta sonu Ligin ilk haftası Atakent Gelişim Spor ile karşılaşacak olan Mavi-beyazlı yönetici, teknik ekip ve futbolcularına yaptıkları zorlu maç öncesi moral yemeği verdi.

İASKF Başkan yardımcısı Timur Koç İstanbul  Balkanspor Kulüp Başkanı Tamer Arslan,Başkan yardımcısı Oruç Oymak,Ekrem Aktaş,Dış ilişkiler sorumlusu Sabri Koyuncu,Gelişim sorumlusu Hatay Çimen ,Sportif Direktörü Kemal Can ve yönetim kurulu üyesi Kemal Avcı, Teknik Direktör Ali Ayyıldız ile teknik ekibi ve futbolcular yemekte yer aldı.İlk hafta karşılaşma öncesi yönetim kurulu, futbolcularla sohbet imkanı buldu.

İstanbul Balkan Sporluların özlem duyduğu Şampiyonluğa bu sezon ulaşmaları temennisinde bulunan Kulüp Başkanı Tamer Arslan, Atakent Gelişim Sporla hafta sonu oynayacağı ilk maçta başarılar dilerim. Umarım bu sezon camianın özlem duyduğu şampiyonluğa son verirler. Bu anlamda bizde takımımıza moral vermek için yemeğe davet ettik. Yeni sezonun Atakent Gelişim Spor  için başarılı geçmesini diyorum dedi..

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183