Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu Çalışmalarına Devam Ediyor

İstanbul 1.Amatör lig 'de mücadelesi veren Redoks Tahtakale Kartalları FK'de, altyapıya yönelik çalışmalarda aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda Ispartakule Beşiktaş Futbol Okuluna kayıtlar devam ederken, antrenmanlar,Avcılar Tahtakele'de bulunan tesislerinde gerçekleşiyor.

Redoks Tahtakale Kartalları FK Başkanı ve Ispartakule Beşiktaş Futbol okulu koordinatörü Yılmaz Canpolat asıl hedeflerinin fiziksel ve zihinsel olarak sağlıklı bireyler yetiştirmek olduğunu belirterek şunları söyledi;

Spor temelinde insanları bir araya getiren bir kültürdür ve biz bu esasa göre çalışıyoruz. Bu bağlamda antrenmanlarımızda hem öğretici futbolun temel prensipleri konularını işliyor hem de sosyal gelişimlerine ve iletişim becerilerini geliştirmek için eğitici oyunlar oynuyoruz. Unutulmasın ki zihin, eğlenerek çok şey öğrenir. Futbol okulu antrenörlerimiz kıymetli hocalarımız Samet Güngör ve Hakan Yıldırım eşliğinde çalışmalarımız devam ediyor. Özellikle pandemide çok sevdikleri spordan ve okullarından uzak kalan öğrencilerimizin bu yılki istekli çalışmaları ve katılımdaki çoğunluk bizleri mutlu ediyor. Çünkü biliyoruz ki; Bir Çocuk Gelişir Dünya Değişir, Gelişir ve Güzelleşir. Ve güzel Avcılar ilçemizde spor yapmak isteyen tüm çocuklarımızı futbol okulumuza davet ediyoruz.

Çocuklara başta spor bilincini aşıladıkları belirten Bodrumspor Futbol Okulu antrenörlerinden Samet Güngör ,ise çalışmalar hakkında şunları söyledi;

“Çalışmalarımızda ki amaç hem sporun birleştirici özelliğini ortaya koymak hem de futbolun içeriklerini çocuklarımıza aşılamak. Futbol okulunda önceliğimiz çocuklarımızın iştahlı ve heyecanlı olmaları. Devamlılık sağlayan çocuklarımızın arasında futbolun gereklerine yatkın olan, istekli ve yetenekli çocuklarımızı yarışmacı gruba dahil etmeye devam ediyoruz. Eğitimin aileden başladığı zaman diliminde futbol okulumuzda da net ve doğru bilgiler vererek çocuklarımızın geleceğine eşlik etmekten zevk ve keyif duyuyoruz.”

Ispartakule Beşiktaş Futbol Okulu’nda antrenmanlar, Cumartesi ve Pazar günleri Avcılar Tahtakele'de bulunan tesislerinde gerçekleşiyor.

HABER / Yılmaz AKTEPE

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183