Öne Çıkanlar Kartal Belediyesi ak parti hastaneler deprem tehdidi altında küçük çobanlar reklam panosu

Bu haber kez okundu.

İpek'ten Şengönül'e sert eleştiri

Küçükçekmece Kaymakamlığı anma etkinlikleri ile ilgili bir toplantı düzenledi ve ilçedeki tüm kesimler konuk edildi. 15 Temmuz günü yapılacak programların belirlenmesi ve yürütülmesi kapsamında katılımcıların fikirleri alınırken toplantı kent konseyi havasında geçti. Birçok katılımcı söz alarak sorunlarını ve eleştirilerini dile getirdi.

Küçükçekmece Kızılay Şube Başkanı Hüseyin İpek ise toplantıda flaş bir açıklamada bulundu. İpek, Küçükçekmece Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Kasım Şengönül’e eleştirilerini Kaymakam Mehmet Tunç’a iletti. Ara ara tansiyonun yükseldiği anlarda Kaymakam Tunç,  araya girerek ortamı sakinleştirmeye çalıştı.

İPEK: BİZ 7/24 VATANDAŞA HİZMET ETMEK ZORUNDAYIZ”

Hüseyin İpek söz aldıktan sonra şu ifadelerde bulundu:

“Küçükçekmece’de ikamet eden depremzede bir vatandaşımızın, tekrardan memleketine dönüşünü sağlamak için benden bir yardım istedi. Bunun üzerine ben de vatandaşa bununla ilgili Cumhurbaşkanlığı genelgesi olduğunu, memleketine dönmek isteyen depremzede vatandaşlar için bir kanun yasası olduğunu söyledim. Bunun üzerine vatandaşa yardımcı olması için Küçükçekmece Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü Kasım Şengönül’ün numarasını ilettim. Daha sonraki günlerde beni arayan Şengönül ise ‘Başkanım bundan sonra benim telefonumu hiç kimseye vermeyin. Gecenin 2’si ve 4’ünde arıyorlar ve rahatsız ediyorlar’ diye söyledi. Ben de ‘Kızılay Şube Başkanıyım gece 2’sinde 4’ünde kan ihtiyacı için arıyorlar, biz de elimizden geldiği kadar vatandaşlarımıza yardımcı olurken vakıf müdürünün bu davranışı sergilemesini doğru bulmuyorum.’ dedim. Sonuçta biz bu kurumlara gelirken vatandaşa koşulsuz saat gözemeksizin, hizmet etmek zorundayız.”

ŞENGÖNÜL’DEN İPEK’E CEVAP

İpek’in söylemlerini doğru bulmadığını dile getiren Şengönül, “İpek başkanım benim numaramı birçok kişiye bilinçli veriyor. Gecenin bir yarısı birçok kişi beni rahatsız ediyor. İpek’in söylemlerine de katılmıyorum’ dedi. Şengönül’ün program boyunca yüzünün asık olması ve titremesi ise gözlerden kaçmadı.

KENT YAŞAM HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183