Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! pişman olacaksınız ibb 18 mart PKK

Bu haber kez okundu.

İl kültür müdüründen, kadın müdür yardımcısına mobbing

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görevli müdür yardımcısı A.B.B,  il kültür müdürü H.Ç’nin kendisini bakışlarıyla ve sözlerle sürekli olarak rahatsız ettiğini öne sürerek, savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nde görevli müdür yardımcısı A.B.B, yaklaşık 1 yıldır müdürü H.Ç’nin baskısına maruz kaldığını belirterek, hem Kars Valiliğine hem Kars Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulundu.

A.B.B olayın adliyeye yansıdığı için konuşamadığını belirtirken, eşi Ahmet Bilici ise,  Trabzonlu olduğunu belirterek, eşiyle evlendikten sonra Kars’a yerleştiğini kaydetti.

“BENİ CUMHURBAŞKANIMIZ ATADI”

Kars İl Kültür ve Turizm Müdürlü H.Ç’nin sürekli eşini odasına çağırarak, Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle, bizzat Recep Tayyip Erdoğan’ın kendisini şehre gönderdiğini, diğer müdürler gibi bakanlık atamasıyla gelmediğini belirterek, bu nedenle güçlü olduğunu, eşine kendisiyle iyi geçinmesini söylediğini kaydetti.

TARİKATLARI REFERANS GÖSTERDİ

Bilici, Vali ve milletvekillerinin de kendinden çekindiğini belirten H.Ç’nin bazı dini sivil toplum kurumlarında çekilen fotoğraflarını göstererek bu grupların da arkasında olduğunu söylediğini ifade etti.

AKRABALARINI DA AĞIRLIYOR

Bilici, H.Ç’nin şehre memleketi Muş’tan gelen akrabalarını da kurum çalışanlarına gezdirdiğini, kurumu kullandığını ifade ederek bu konulardan da şikayetçi olduklarını kaydetti.

Bilici olayın adli makamlara aksettirildiğini belirterek eşi Kars İl Kültür ve Turizm Müdür Yardımcısı  A.B.B’nin  suç duyurusunun şöyle olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183