Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan memur Türkiye Atletizm Federasyonu nikah sarayı

Bu haber kez okundu.

Iğdırlı turizm 11 adet yeni araç aldı

Kara yolu yolcu taşımacılığı sektöründe büyük araç  filosuna sahip  Iğdırlı Turizm  yurdun dört bir yanına modern yolcu taşıma hizmeti sunuyor.

 Şehirler arası ve uluslararası yolcu taşımacılığı sektöründe Iğdır’dan Türkiye’nin lideri olarak, yüzlerce araç ile hizmet veren Iğdırlı Turizim,  yeni aldığı 11 araç için Kurban kesti.
       

Aras Seyahat A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Aras yaptığı açıklamada,  kuruluşlarından bu güne, ülke genelinde ve uluslar arası alanda,yolcu taşımcılığı ile sektörde liderliklerini korumayı başardıklarını söyledi.Aras, 2022 yılında Mercedes marka 6 adet travego otobüs alımı için yapılan anlaşma gereği 5. aracımızı da teslim aldık. İnşallah kalan 1 aracımızı da Aralık ayı sonuna kadar teslim alarak 2022 yılını kapatmış olacağız. 2023 yılı için Şubat, Mart ve Nisan aylarında teslim edilecek 5 araçlık bir anlaşmamız daha bulunmaktadır. Böylece toplam değeri 90 milyon TL’yi bulan 11 adet taravego araçlarımızla Türkiyenin tüm şehirlerine sefer düzenlemeyi planlıyoruz. Hedefimiz hem Iğdırımıza hem de bölgemize çok daha kaliteli bir hizmet sunmaktadır. Rabbim çıktığımız bu yolda bizleri utandırmasın dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183