Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

İFTARA KATILIM YOĞUN OLDU

Eyüpsultyan Tokatlılar Derneği tarafından her yıl düzenlenen geleneksel iftar programı pandemi nedeniyle verilen iki yıllık aranın ardından bu yıl ilçede yaşayan Tokatlılar bir araya getirdi. Eyüpsultan Belediyesi’nin ev sahipliğinde Osmanlı Park Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen iftar yemeğinde bir araya gelen Tokatlılar,manevi değeri yüksek olan Ramazan ayında oruç açmanın huzur ve mutluluğunu yaşadılar.

İFTARA KATILIM YOĞUN OLDU

Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Başkanı Cuma Ergün'ün düzenlediği iftar programına; Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, Düzce Belediye Başkanı Faruk Özlü, Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Onursal Başkan Cevdet Yıldız, AK Parti İlçe Başkanı Muhammet Vanlıoğlu, CHP İlçe Başkanı Doğan Sarıtaş, İYİ Parti İlçe Başkanı Mehmet Hulusi Sıvacı, Tokat Konfederasyonu Genel Başkanı Ahmet Yılmaz, MHP MYK Üyesi Güllü Yener, İstanbul Tokat Dernekleri Federasyonu Başkanı Rasim Yağar, NİKSAR Federasyon Başkanı Ferhat Yılmaz, AK Parti Belediye Grup Başkan Vekili Mehmet Er, iş insanları, meclis üyeleri, STK başkanları ve Eyüpsultan’da ikamet eden Tokatlılar katılım sağladı.

“BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜYÜZ”

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken, iftar programında derneklere çağrıda bulunarak birlikte daha güçlü olacaklarını belirtti. Eyüpsultan Tokatlılar Derneği Başkanı Cuma Ergün ise Köken’e katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti.
KÖKEN VE ERGÜN ELLİK OYNADI

İftar programından sonra Köken ve Ergün Osmanlı Park’ta kurulan stantları ziyaret ederek yöresel lezzetlerinin tatlarına baktılar. Ardından Köken ve Ergün Tokat yöresine ait ellik oynayarak eski ramazan günlerini yaşadılar. SIDIKA BAYLAN / KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183