Öne Çıkanlar Halkın Tepkisi ITVS Ediyor SAGEM ab

Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Büyükçekmece'de İftar Programına Katıldı

Bakan Yerlikaya ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol’un katıldığı iftar programında, Büyükçekmece'nin huzuru ve güvenliği üzerine konuşmalar yapıldı. Erol, Büyükçekmece'nin İstanbul'un en güzel ilçesi olduğunu ancak hala çözülmeyen sorunları olduğunu belirtti ve bu eksikliklerin giderilmesi için destek istedi. Bakan Yerlikaya ise seçim sürecinin huzur içinde geçmesi için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi ve uyuşturucuyla mücadelede yapılan faaliyetler hakkında bilgi verdi. Programda ayrıca Büyükçekmece için AK Parti Belediye Başkan Adayı olarak Recep Erol'un uygun bir seçenek olduğu vurgulandı.

Esenyurt Gökevler Mahallesi’nde bulunan bir otelin davet salonunda düzenlenen programa Bakan Yerlikaya’nın yanı sıra AK Parti İstanbul Milletvekili Halis Dalkılıç, AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol, çeşitli sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar, dernek temsilcileri katıldı. Programda Kuran’ı Kerim Tilaveti okunmasının ardından iftar yapıldı. 

EROL: 39 İLÇESİ ARASINDA EN GÜZEL İLÇESİDİR BÜYÜKÇEKMECE

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol konuşma yaptı konuşmasında Büyükçekmece’nin bunca yıl giderilmeyen sorunlarına değindi Erol, “Büyükçekmece ilçesi İstanbul’un 39 ilçesi arasında en güzel ilçesidir fakat bizler bu güzel ilçemizde yapılmayan bir sürü eksiklikler görüyoruz eğitimden, kültüre, sağlığa, altyapıya kadar daha sayamadığımız birçok eksiklik tespit ediyoruz var ilçemizde.” Dedi.

“EKSİKLİKLERİN GİDERİLMESİ İÇİN OY İSTİYORUZ”

Büyükçekmece’deki eksikliklere değinen Erol, “ilçemizde okullaşma anlamında sınıf sayısı yetersizliğinden sanayi sitesi olmayışına kadar yeterli hizmet alınmıyor bizler bu eksikliklerin tamamını gidermek için sizlerden oy istiyoruz, önümüzdeki Pazar günü seçimde Büyükçekmece’nin kaderini değiştirmek sizlerin elinde, inşallah siz aziz İstanbulluların seçimiyle Murat başkanı İstanbul’a beni de Büyükçekmece’ye seçeceksiniz ve böylelikle bu kadim şehri kaderine terkedilmiş durumdan kurtaracağız.” Dedi.

“20 SENE ÖNCEKİ PROJELERİMİZİ YAPMAYA ÇALIŞIYORLAR”

Erol, “Büyükçekmece’yle ilgili proje anlatıyorlar, anlattıkları projelerde 2004 yılında bizim yaptığımız park bahçeler projeleri var 20 sene öncesinde Büyükçekmece gölü etrafına yürüyüş yolları ve bisiklet yolları yapacağız diyorlar kusura bakmasınlar bizim 20 sen öncesinde yaptığımız projeyi yedirtmeyiz, Büyükçekmece ilçemize her alanda kalkınma sağlıcaz tabi bizler bunları kimle birlikte yapacağız Murat Kurum başkanımızla birlikte yapacağız, ve son olarak şunları söylemek istiyorum Bakanlarımızın buraya gelmelerinden rahatsızlar onların yapamadıklarını anlatmak onların yapamadıklarını göstermek ve onların yapamadıklarını birlikte yapmak için buradalar, Büyükçekmece Pazar günü muradına erecek ve katıldığınız için teşekkür ederi.” ifadelerine yer verdi.  

YERLİKAYA: HUZURLU BİR SEÇİM SÖZÜ VERDİ

Konuşma yapan İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya iftar programında konuşarak, “Biz seçimin huzur ve güven ortamında olmasından sorumluyuz. Yol arkadaşlarım ile beraber inandığımız hizmetin tecelli etmesi ile ilgili sizlerin karşısında gelip bunları anlatıyoruz. Birileri bundan huzursuz oluyor. Onları huzursuz etmeye de Allah’ın izniyle devam edeceğiz. 14-28 Mayıs seçimini nasıl huzur ve güven ortamında yaptıysak Allah’ın izniyle İçişleri Bakanlığı 600 bin mesai arkadaşımızla bu huzuru da güveni de en güzel şekilde sağlayacağımıza da inancımız tam.” dedi.

“İKİ GÖREVİM VAR; ÖNLEMEK, YAKALAMAK”

Yerlikaya, Uyuşturucu ile mücadeleyle ilgili yapılan faaliyetleri de anlatan Bakan Yerlikaya, “Huzur yerelden başlar diyoruz. Bizler polis, jandarma, sahil güvenlik, istihbarat ile beraber suçun her türlüsü ile uğraşıyoruz. İki görevim var benim: Önlemek, yakalamak. Suç işlenmesini önlemek için sahaya iyi basmam lazım. Teknolojiyi kullanmam lazım. İstanbul ve Büyükşehirleri kamera ile donatmam lazım. Sayıyı artırmam lazım. Bunları yapıyoruz. Daha 3 ay evvel İstanbul’a 7 bin polis, 1800’e yakın araç verdik. Günlük trafik devriye sayısı 395 idi. Şu anda bin 296. Şimdilik ve daha bunları artıracağım. Asayiş devriyesi bin 200 küsur idi. 2 bin 400’e çıktı. Evden hırsızlık 2024 Ocak, Şubat, Mart ayında 75 gün günlük Türkiye ortalaması 98’dir. 1 yıl önce 2023’teki ilk 75 günde 162 idi. Çünkü benim polisim öyle bir heyecanla çalışıyor ki. Onlarla gördüğünüz yerde öz çekim yapın. Sözde en büyük baronundan sokaktaki torbacıya varıncaya kadar 10 ayda 120 tona yakın yakaladık. Günlük sahayı çok iyi takip ediyoruz. Sizden yardım istiyorum. Duyduğunuz gördüğünüz, bildiğiniz, hissettiğiniz uyuşturucu temini satışı veya kullanışı ile ilgili bir mesele varsa rica ediyorum. 112’yi arayın çünkü NARVAS diye bir yazılım sistemimiz var ve 3 yıldan beri çalışıyor. Bunun mucidi İstanbul Narkotik Şube. Gelen telefonları tek tek kaydediyoruz. Gördüklerinizi söyleyin bu seferberlik ruhuyla yapılabilecek bir mücadele.” dedi.

“BÜYÜKÇEKMECE İÇİN RECEP EROL”

Son olarak Bakan Yerlikaya, “Belediye başkanlığı şehrin gelişmesi, güzelleşmesi hemşehrilerin tüm ortak ihtiyaçlarının emanet edildiği emin kişi demektir. Sizin içinizden burayı bilen yukarıya çıktıktan sonra sizi tanımayacak olan değil, kibir yapacak olan da değil, makam verildiği zaman daha tevazu, indiği zamanda çıktığı zamanda aynı duruşta olan birisi. Takım oyunu oynayacak. Teşhisi doğru yapıp tedavisini doğru yapacak. Yaptığı zaman ben ben demeyecek. Biz yaptık diyecek. İyi ki varsınız diyecek. Muhtarlarımıza STK’larımıza hangi vilayetten buraya geldi ve artık Büyükçekmece nüfusuna kayıtlıysa ister 50 yıl önce, ister dün sabah sen benim hemşerimsin sen benim kardeşimsin kucaklaşmasını yapacak. Bizim kardeşimiz Recep Erol tam da böyle birisi.” diye konuştu. Yusuf Hakkı Doğan

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183