Öne Çıkanlar gelecek temsil başakşehir şamlar tabiat parkı Ekrem İmamoğlu İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

İBB’DEN FAİZSİZ KREDİ İMKANI

İstanbulluların ihtiyaç anında yanında olmayı amaçlayan İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) iştirak şirketi BELBİM A.Ş.,  Fibabanka ile İstanbullular için iş birliği yaptı. İstanbulkartlılara özel 2500 TL’ye kadar 5 aylık ödemelerle faizsiz, masrafsız ve 5000 TL'ye kadar 24 aya varan vadeyle düşük faizli olarak + Dijital Bakiye fırsatı. İstanbulkart Mobil’in dijital kartına yüklenen tutar, dijital kart üzerinden ulaşımda ya da İstanbulkart’a aktarılarak İstanbulkart’ın geçtiği her yerde kullanılabiliyor.

İstanbulkart Mobil’den yüklenen + Dijital Bakiye, para transferi özelliği kullanılarak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’a aktarılabiliyor. Verilen talimat, NFC teknolojisine sahip akıllı telefonlardan, biletmatiklerden, toplu ulaşım geçiş ve ödeme cihazlarından veya İstanbulkart’ın geçtiği alışveriş ödeme noktalarındaki POS cihazlarından tanımlanabiliyor.

NAKİT OLARAK DA KULLANILABİLECEK

Kullanıcı, dijital kartına yüklediği tüketici kredisini nakit olarak kullanmak isterse, IBAN bilgisinin yer aldığı ıslak imzalı dilekçe ve yanında bulundurduğu kimliğinin fotokopisi ile İstanbulkart Başvuru Merkezi’ne başvuruda bulunacak. Bunun için önce Dijital Kart'ındaki tutar İstanbulkart'ına aktarılacak ardından İstanbulkart içindeki bakiye üzerinden EFT işlem ücreti kesilerek EFT başvurusu oluşturulacak. Bu işlemlerin ardından talep edilen nakit, 3 iş günü içerisinde EFT işlemi tamamlanarak belirtilen hesaba aktarılabilecek.

İSTANBULKART NERELERDE GEÇİYOR?

İstanbulkart’a aktarılan + Dijital Bakiye ile A101, BİM, CarrefourSA, Migros, ŞOK Marketler gibi zincir marketlerde, Multinet noktası olan kafe-restoran ve yerel marketlerde, Getir’de, Beltur’da, İBB Sosyal Tesislerde, Hamidiye otomatlarında, İş Bankası anlaşmalı POS cihazlarının olduğu giyim, kozmetik, ihtiyaçlarında, müzelerde, halk bakkallarda, İSPARK otoparklarında, ulaşımda, BiTaksi’de, iTaksi’de, şehirlerarası otobüs firmalarında, FÖY ve Faturamatik’e bağlı fatura ödeme bayiilerinde İstanbulkart ile ödeme işlemi gerçekleştirilebiliyor.

KAMPANYA KOŞULLARI

-Kampanyaya başvurular sadece Belbim dijital kanalları üzerinden Fibabanka'ya yapılacaktır. Onaylanan kredi bakiyeleri Fibabanka tarafından, başvuru sahibinin dijital kartına yüklenecektir.

-Kampanyadan faydalanmak için en az bir adet tane fiziksel İstanbulkart'ın, İstanbulkart Mobil’e tanımlı ve kişiselleştirilmiş olması gerekmektedir.

- Mobil’den aktarılan + Dijital Bakiye, para transferi özelliği kullanılarak kişiselleştirilmiş İstanbulkart’a transfer edebilir. Verilen talimat NFC'li telefonlardan, biletmatiklerden, toplu ulaşım geçiş ve ödeme cihazlarından veya İstanbulkart’ın geçtiği alışveriş ödeme noktasındaki POS cihazından tanımlanabilir. Transfer limiti tek seferde 1.000TL

-Dijital kart ve İstanbulkart limitleri aylık güncellenmektedir. Kampanyadan faydalandırılabilecek başvurabileceğiniz tek seferde ve maksimum tutar aylık 5.000 TL ile sınırlıdır.

- Ayda sadece bir defa kampanyadan faydalanılabilir. Sonraki aylarda tekrar faydalanmak istenirse,  dijital kartın kullanılabilir limiti,  5.000 TL olmalıdır. 

-Kampanya 18 yaşından büyük bireysel müşteriler (gerçek kişi) için geçerlidir. Maksimum yaş limiti 70'tir.

-Fibabanka, faiz oranlarında ve kampanya koşullarında değişiklik yapma, onaylanan miktarın kullanımı için son kararı verme, müşteriden kefil, teminat ve ek bilgi/belge isteme, krediye ilişkin tutarı kullandırmama hakkına sahiptir. Başvuruya ilişkin ilgili belgeleri imzalamadan önce faiz oranı, tüm masraf, ücret ve komisyon hakkında tarafınıza bilgi formu ile bilgilendirme yapılacaktır.

-Başvurusu onaylanan kullanıcılara SMS ile bilgi verilecektir. Başvuru sonucu olumsuz ise Fibabanka tarafından anlık olarak bilgilendirme sağlanacaktır.

-Kampanya kapsamında tahsis ücreti ve hayat sigortası bulunmamaktadır.

-Dijital karta aktarılan bakiye ile Marmaray hariç tüm toplu ulaşım ödemeleri QR kodla ödenebilir.

-Artı Dijital Bakiye kampanyasından faydalanan kullanıcılar başvuru sürecinde mobil aracılığı ile Fibabanka müşterisi olur. Fibabanka başvuru sahibi onayı ile kullanıcı adına hesap açar.

- Kampanyanın başlangıç tarihi 16.05.2022 bitiş tarihi 18.07.2022.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183