Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

İBB'NİN SOSYAL PROJELERİ TÜRKİYE'YE ÖRNEK

 İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonu ile 24 Kasım Öğretmenler Günü organizasyonu gerçekleştirildi. İBB Avcılar Sosyal Tesisleri’nde akşam yemeği olarak düzenlenen organizasyona İstanbul İl Milli Eğitim Müdür Vekili ve Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Altınöz, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, İBB Sosyal Hizmetler ve Bağımlılıkla Mücadele Daire Başkanı Yavuz Saltık, İBB Halkla İlişkiler Müdürü Fulya Solmaz, okul idarecileri ve öğretmenlerden oluşan yaklaşık bin kişilik davetli grubu katıldı.Öğretmenler Günü Programında konuklarla yakından ilgilenen İBB Sosyal Hizmetler ve Bağımlılıkla Mücadele Daire Başkanı Yavuz Saltık, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun selamlarını ve öğretmenler günü kutlama mesajını konuklarla paylaştı. Saltık, yaptığı konuşmada İBB tarafından eğitimin taşıdığı yüksek önemin bilinci ile birbirinden önemli projelerin hayata geçirildiğini belirterek, eğitim yardımı, açılan kreşler ve daha pek çok faaliyetin çağdaş, aydın, bilgili nesillerin yetiştirilmesi açısından büyük değer taşıdığını vurguladı.İBB Orkestralar Müdürlüğü Oda Orkestrası, tesis girişinde öğretmenleri müziklerle karşılayarak eğitimcilere unutulmaz anlar yaşattı. İBB Halkla İlişkiler Müdürlüğü Kurumsal İletişim ve Organizasyon Şefliği, konukların keyifli bir akşam geçirmesi amacı ile katılımcılara rehberlik yaptı, bilgi paylaşımında bulundu. Program sonunda sahne alan Türk Sanat Müziği Sanatçısı Mine Geçili’nin seslendirdiği eserlere konuklar da eşlik etti.


“PROJELER ÖRNEK OLACAK”

Öğretmenler kendileri için düzenlenen organizasyondan dolayı İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’na ve emeği geçenlere teşekkürlerini iletti. Konuklar, Başkan İmamoğlu’nun göreve geldiği andan bu yana hayata geçirdiği projelerini, eğitime verdiği değeri takdirle karşıladıklarını ifade ederek memnuniyetlerini dile getirdi. Öğretmenler, İBB yönetiminin, kendilerinin de görüşünü alarak hareket ettiğini ve bu dikkatin mesleğe olan saygınlığı artıracağına inandıklarını söyledi. Organizasyondan mutlu ayrıldıklarını belirten öğretmenler, İBB yönetiminin çocuk, genç ve aile kavramlarına hassasiyetle yaklaşmasıyla birlikte, geliştirilen eğitim projelerinin ülke çapında örnek olacağına dikkati çekti. İstanbul’un dört bir yanında görev yapan konuklara, günün anısına fincan ve ajanda seti hediye edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183