Öne Çıkanlar FENERBAHÇE Galatasaray ibb Bağcılar Belediyesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi

Bu haber kez okundu.

Gazetecileri buluşturan iftar

Aynı zamanda eski bir yerel gazeteci ve fotoğrafçı olan Adil Aslan, kendi adını taşıyan yeni iş kolu olan restoran’da meslektaşlarıyla buluştu. 

İstanbul Gazeteciler Derneği (İGD)  Başkanı Mehmet Mert, Başkan Yardımcıları Celal Karaali, Mustafa Dolu, İlke Duyan ve Genel Sekreter Hasan Hınıslı’nın yanı sıra derneğin eski başkanı Metin Karakoç ve çok sayıda gazetecinin katıldığı iftar daveti aynı zamanda gazetecilerin de bir araya gelip hasret gidermelerine vesile oldu.

SİZLERLE BİR ARADA OLMAKTAN MUTLULUK DUYDUM

 İftarın ev sahipliğini üstlenen Adil Cafe Restoran sahibi Adil Aslan, gazetecileri ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Her zaman basınımızın yılmaz kalemleriyle birlikte olmaktan mutluluk duyduk. Bu anlamlı günde de bir araya gelmek onur verici” dedi. İGD Başkanı Mert ise Ramazan'ın ruhuna uygun şekilde gazetecilerin birlik, beraberlik içerisinde iftarda buluşmasının anlamlı olduğunu belirterek, Adil’e bu nazik davetinden dolayı çok teşekkür ediyorum”dedi

Kent Yaşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183