Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! ibb 18 mart pişman olacaksınız PKK

Bu haber kez okundu.

Gazeteciler meslektaşlarının doğum gününü unutmadı

Merkezi İstanbul’da bulunan Gazete ve Haberciler Federasyonu Hukuk Danışmanlarından Av. Hilal Gültepe Öztürk’ün doğum gününü kutlamak için bir araya gelen gazeteciler, gönüllerince bir akşam yaşadılar.

CANLI MÜZİK KEYFİ
Federasyon Başkanı Ali Rıza Yıldız ve Hilal Gültepe Öztürk’ün ev sahipliğinde gerçekleşen doğum günü buluşmasına, federasyon bünyesinde yer alan derneklerin başkan ve yönetim kurulu üyeleri, federasyonun kurucuları ve yakın dostları katıldı. Beyoğlu Avukatlar Lokali’nde bir araya gelen gazeteciler, meslektaşları Av.Hilal Gültepe Öztürk’ün doğum gününü çeşitli hediyelerle kutladılar.

YILDIZ: BİRLİĞİMİZİ, BÜTÜNLÜĞÜMÜZÜ KİMSE BOZAMAZ

Federasyonun hukuk danışmanı olan Hilal Öztürk’ün 35. doğum günü nedeniyle bir araya gelen gazetecilere teşekkür eden federasyon başkanı Ali Rıza Yıldız, “Bizler meslek mensupları olarak iyi günde de kötü günde de bir arada olmak zorundayız ve bunu da hep yapıyoruz. Bugün de burada Hilal arkadaşımızın doğum gününü kutlamak için buluştuk. Kendisine bundan sonraki hayatında sağlık, başarı ve mutluluklar dilerken, sizlere de bu gün bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Biz büyük bir basın ailesiyiz ve bizlerin birliğini, bütünlüğünü kimse bozamaz.” dedi.

Yıldız, önümüzdeki süreçte neler yapılacağı konularına da değinerek, “Birçok kültürel gezi yaptık sizlerle, şimdi ise bir yurt dışı gezisi planlıyorum. Azerbaycan’a yapmayı planladığım gezi için ön çalışmaları yürütüyorum olgunlaştıkça sizlerle detayını paylaşacağım” ifadelerini kullandı.

ÖZTÜRK: SİZLERE ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM

Doğum günü nedeniyle kendisini yalnız bırakmayan arkadaşlarına teşekkür eden Hilal Gültepe Öztürk, “Öncelikle Federasyon başkanımıza benim doğum günümü unutmadığı için teşekkür etmek istiyorum. Ve siz çok değerli arkadaşlarıma ayrıca tek tek teşekkür ediyorum. Bugün beni çok mutlu ettiniz. Bir parçası olduğum federasyonumuzun ayrım yapmadan tüm üyelerin özel günlerine ve sıkıntılarına eğilmesi bizleri daha çok bir araya getiren güzelliklerdir. Her şey için hepinize tekrardan çok teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız” diye konuştu.

EĞLENCE TAVAN YAPTI

Yemekli gecede davetliler canlı müzik eşliğinde saatlerce oynayarak gecenin tadını çıkardılar. Celal Karaali- Kent Yaşam Gazetesi

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183