Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

GAZETECİLER CEMİYETİNDEN VALİ YARDIMCISINA ZİYARET

 Ziyarette Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş'a Iğdır Gazeteciler  Cemiyeti tarafından Sivil Toplumla İlişkiler Genel Müdürlüğüne sunulmuş olan proje ile ilgili bilgi  aktarıldı.

Iğdır  Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş'a Proje Danışmanı Yeniş Çelikten:” Projenin içeriğinde Haber Merkezî ve Aktörler arası diyalog geliştirme yönünden etkinlikleri içermekte olup bu merkezin oluşturulması sonucunda daha akıcı ve hızlı haber akışının olacağı  ve yine  cemiyet olarak daha önce de yürütmüş oldukları  ve hali hazırda da sunulmuş projelerde Iğdır ilinin Türkiye genelinde tanıtıldığı bu tür tanıtımların Iğdır için bir kazanç olduğu 25 ilden gazeteciler cemiyeti başkanlarının Iğdır’ı gazetelerinde tanıtarak Iğdır turizmine katkı sağladıklarını yeni projenin kabul edilmesi durumunda Iğdır’ın tanıtılacağını vurguladı.

Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş’ta ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Proje inşallah kabul edilir. Iğdır’ımıza katkı sağlar.”dedi.

Yapılan ziyarette Cemiyet başkanı Aydın Deniz Cemiyet yönetim kurulu üyeleri Serdar Ünsal,Erhan Hacikasimoglu ve Proje Danışmanı Yeniş Çelikten yer aldı.

Yapılan görüşmenin ardından Vali Yardımcısı Ömer Said Karakaş'a misafirperverliğinden ve ilgi alakasından dolayı teşekkür edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183