Öne Çıkanlar Mehmet Berke Merter; Salgına karşı seferberlik başlatmalıyız kentyaşam gazetesi kurban bayramı Milli Savunma Bakanı Akardan bedelli askerlik ile ilgili flaş açıklama! Nasıl Cevap Verdi

Bu haber kez okundu.

Esenyurt’ta Ramazan Sohbetleri Devam Ediyor

Esenyurt Belediyesi, On Bir Ayın Sultanı’nda vatandaşları çeşitli etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Ramazan’ın yirmi ikinci gününde de yüzlerce Esenyurtlu, Eski Belediye Binası Bahçesi’nde eski Ramazan günlerinin maneviyatını paylaştı. Kurulan Ramazan çadırındaki sahne, 23 Nisan vesilesiyle çocuklara bırakıldı. Minikler, müzik eşliğinde gönüllerince dans etti. Eğlenceli anların yaşandığı Ramazan çadırındaki etkinlikler Orta Oyunu ve Kâtip Zenne Gösterisi ile devam etti. Çadırdaki etkinliğin ardından, Doç. Dr. Emre Dorman, Eski Belediye Binası Meclis Salonu’nda gerçekleştirdiği dini sohbet ile Ramazan'ın huzurunu tüm Esenyurtlularla paylaştı. Etkinliklere yüzlerce vatandaş ve çocuğun yanı sıra CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin ve Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Selçuk Günerhan da katıldı. El emeği ürünlerin sergilendiği Ramazan Çarşısı’na ve çocuklar için şenlik alanına dönüşen oyun parkına ilgi yoğundu.

“ÇOCUKLAR KONUSUNDA DUYARLILIK GÖSTERİLMİŞ”

Esenyurt’u beğendiğini belirten ve çocukların mutluluğuna dikkat çeken İlahiyatçı ve Akademisyen Doç. Dr. Emre Dorman, “Özellikle çocukların bu kadar neşeli olması çok hoşuma gitti. Bu konuda duyarlılık gösterilmiş ve çocuklara özel bir alan oluşturulmuş. Çocuklar adına çok sevindirici” şeklinde konuştu.

Esenyurt Belediye Bahçesi’ndeki etkinlikler, bugün saat 21.00’de Hacivat Karagöz Gölge Oyunu ve İllüzyon Gösterisi ile başlayıp, 21.30’da Uzman İlahiyatçı Fatih Savaş’ın sohbeti ile devam edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183