Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Esenyurt’ta ambulans haczedildi

Esenyurt Belediyesi’nin Hasta Nakil Ambulansı, hasta almaya giderken haczedildi. 34 EZC 249 resmi plakalı araç, H.K. isimli bel kırığı olan 80 yaşındaki hastayı Sarıyer Baltalimanı Kemik Hastanesi’nden Esenyurt’taki evine taşımaya giderken polis ekipleri tarafından hastane yakınında durduruldu. Durdurulan Hasta Nakil Ambulansı’nın geçmiş döneme ait bir icra borcu nedeniyle hacizli olduğu ifade edilerek bağlandı. Polis ekiplerinin ambulansı bağlamasının ardından hastanede sevk bekleyen hasta, hastaneden çıkarılamadı.

Esenyurt Belediyesi’nin yaşadığı bu olay ilk değil. Mart ayında da önceki döneme ait bir icra borcu nedeniyle Esenyurt Belediyesi’nin Hasta Nakil Ambulansı içinde hasta varken haczedilmişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183