Öne Çıkanlar kent yaşam kartal Haber belediye Bağcılar Belediyesi

Bu haber kez okundu.

ESENYURTLU MİNİKLER, CAN DOSTLARIMIZLA EĞLENCELİ BİR GÜN GEÇİRDİ

Esenyurt Belediyesi, hayvan sevgisini kazandırmak için ilçedeki ilkokullarda eğitim gören çocukları Geçici Modern Hayvan Bakımevi ve Rehabilitasyon Merkezi’nde ağırladı. Servislerle okullarından alınan minik ziyaretçiler; kedi, köpek, keçi, tavuk, kuş ve tavşan gibi barınakta bulunan birçok hayvanı elleriyle besledi. Çocuklar, çalınan müzikler eşliğinde dans ederek gönüllerince eğlendi. 

 “CENNET GİBİ BİR YERE GELDİK”

Geziden çok memnun kaldığını belirten Buğlem, “Bugün arkadaşlarımla birlikte cennet gibi bir yere geldik. Hayatımda ilk defa bu kadar kedinin ve köpeğin olduğu bir yer gördüm. Arkadaşlarımla beraber parkta oynadık, halay çektik, köpekleri kucağımıza aldık, kedileri sevdik. Çok eğlendik” dedi.

Hayvanları bir arada olmaktan dolayı mutlu olduğunu söyleyen Muhammed Taha ise “Köpekleri severken kendimi çok iyi hissettim” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183