Öne Çıkanlar haberdesiniz kent yaşam gazetesi GÜNDEM Son dakika son dakika haber

Bu haber kez okundu.

Esenyurt Belediyesi sağlıkçıları unutmadı

Esenyurt Belediyesi, Ebeler ve Hemşireler Günü’nde sağlık çalışanlarını yalnız bırakmadı. Halk sağlığı için büyük bir özveriyle çalışan sağlıkçıları aile sağlığı merkezlerinde ziyaret eden ekipler, günlerini kutlayarak, onlar için hazırlanan hediyeleri de verdi. Anlamlı ziyaretten dolayı duygu dolu anlar yaşadıklarını ifade eden hemşireler ve ebeler Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

“Yanımızda olmanız farkındalık yaratacak”

Esenyurt’taki sağlık çalışanlarının göz ardı edilmediğini söyleyen sağlık çalışanı Sevim Orbay, “Hemşirelik haftasında Esenyurt Belediyesi’nin yanımızda olması bizi çok sevindirdi. Sağlıkçıları unutmamanız bu konuda beni ve arkadaşlarımı çok memnun etti. Sizlerin yanımızda olmasının farkındalık yaratacağına inanıyorum. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a kendim ve sağlıkçı arkadaşlarım adına teşekkür ediyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183