Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri GÜNDEM

Bu haber kez okundu.

ESENYURT BELEDİYESİ HALK SAĞLIĞI İÇİN ÇALIŞMALARINI SÜRDÜRÜYOR

Kurban Bayramı’nın ilk günü itibarıyla ilçenin sekiz farklı yerinde bulunan kurban kesimhanelerinde titizlikle çalışan Esenyurt Belediyesi, vatandaşların sağlıklı ve güvenli bir alanda ibadetlerini yerine getirebilmeleri için ilçe genelinde de gerekli önlemleri aldı. Uzman kasaplar, mahallelerin kapalı semt pazarlarında kurulan kesimhanelerde veteriner hekimler eşliğinde kurbanları kesip poşetleyerek vatandaşlara teslim ediyor. Ekipler vatandaşların kurbanlarının hijyenik bir alanda kesilebilmesi için kesimhanelerde sürekli olarak gerçekleştirdiği temizlik çalışmalarının yanı sıra ilçe genelinde de çalışmalarını sürdürüyor. Vatandaşların kurbanlarını sağlıklı koşullarda kesebileceği kesimhanelerde çalışmalar bayram boyunca devam edecek.

“KESİMHANELER TERTEMİZ VE ÇOK GÜZEL”

Belediyenin gerçekleştirdiği çalışmalardan memnun olduğunu belirten Rahime Şarman, "Biz buradan çok memnunuz. Geçen yıl da burada kestik. Kesimhaneler tertemiz ve çok güzel. Etlerimizi burada bölüyoruz ve paylaşıyoruz. Poşetimizi de veriyorlar, yardımlaşmamızı sağlıyorlar” diyerek Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183