Öne Çıkanlar iyilik istasyonu KADİR DOĞULU Kartal Belediye Başkanı Gökhan Yüksel İLK beylikdüzü

Bu haber kez okundu.

Esenler'de "EMEK Dönem Sonu Sergisi"

Serginin açılışına, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe, Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu ve Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Cemal Bolat'ın yanı sıra kurs hocaları, kursiyerler ve vatandaşlar katıldı.

Sergide, kursiyerlerin titizlikle hazırladığı takılar, göz alıcı kıyafetler, geleneksel bindallılar ve özenle işlenmiş el işi ürünler dikkat çekti. Sergiyi gezen ziyaretçiler, kursiyerlerin yeteneklerini ve emeklerini takdirle karşıladılar.

“ÜRÜNLERİNİZİN PAZARLANMASI İÇİN ÇALIŞMALARIMIZ OLACAK”

Serginin açılış konuşmasını yapan Esenler Belediye Başkanı M. Tevfik Göksu,“Nar Kooperatifi biraz daha güçlendirerek ve burada üretilen bütün ürünlerin sabit noktada pazarlanması ve sergilenmesi ile ilgili çalışmalarımız olacak.  Siz bu kurslarda ürettiklerinizle hem ev ekonominize katkı da bulunup hem de sosyal rehabilitasyonunuz için faydalı işler yapmış olacaksınız. Bu anlamda da sizleri ve hocalarımızı tebrik ediyorum” dedi.

“ESENLERLİ KADINLARIMIZ ÇOK ÇALIŞKAN”

Esenlerli kadınları tebrik ederek konuşmasına başlayan AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe de,  “Zihninizi, gönlünüzü ve akıl terinizi verdiğinizi bir sürecin sonundasınız. Üretken olmak, ortaya bir şey koymak ve çaba sarf etmek çok önemli. Esenlerli kadınlarımız her anlamda çalışkanlıklarını gösterdiler. Hem ekonomik hem sanat hem de sosyal ve kültürel hayata katılım açısından çok önemli bir yere sahip” ifadelerini kullandı.

Kurdele kesiminden sonra Göksu ve Kabaktepe dönem sonu sergisini gezerek, yapılan çalışmaları inceledi. 2023-2024 ders dönemi boyunca eğitim alan kursiyerlerin birbirinden nadide eserlerinin yer alacağı sergi, 24 Mayıs Cuma gününe kadar ziyarete açık olacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183