Öne Çıkanlar gündem haber CHP Büyükçekmece Belediyesi sıcak gelişme bisiklet

Bu haber kez okundu.

ERMENİSTAN’DAN GETİRİLEN KAÇAK ALTIN ELE GEÇİRİLDİ

Son zamanlarda Türkiye Ermenistan sınırından kaçak altın ve kaçak elktronik sigara geçiriliyor yönünde alınan istihbaratı değerlendiren İl Jandarma komutanlığına  bağlı Karakoyunlu İlçe Jandarma Komutanlığınca,  alınan duyum üzerine, Karakoyunlu İlçe Jandarma Komutanlığı ve 3’üncü Hudut Bölük Komutanlığı tarafından icra edilen pusu faaliyetinde kaçakçı olduğu değerlendirilen 2 şahsa, bölgede görevli pusu ve devriye timi tarafından müdahalede bulunulmuş, şahıslar 2 büyük koliyi bırakıp gece ve arazi şartlarından yararlanarak kaçtılar.

            Jandarma komutanlığından yapılan   açıklamaya göre,    Kolilerde yapılan kontrollerde şahıslara ait toplam (4000 paket, piyasa değeri yaklaşık 250.000 TL) sıkıştırılmış kaçak elektronik sigara kartuşu ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili 24.06.2022 tarihinde gündüz şartlarında yapılan arama tarama faaliyeti esnasında plastik poşete sarılı Ermenistan faturalı 2000 gr (2kg) ağırlığında 2 adet külçe altın (piyasa değeri yaklaşık 2.060.000 TL) bulunmuştur. Konu ile ilgili Iğdır Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek adli tahkikata başlanılmıştır. Şüphelilerin tespitine yönelik çalışmalar devam etmekte olup gelişmelerden ayrıca bilgi verilecektiry.

                Elektronik sigara kartuşu ve altınların Iğdır Ermenistan sınırından kaçak olarak geçirildiği Kaçakçıların Aras nehri üzerinden karşılıklı kaçakçılık yapmış olabileceği belirtiliyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183