Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Emre Aydın Sultangazi için muhteşem bir konser verdi

Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği GençOFest, gençleri çok sevdikleri etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Sultangazi Belediyesi’nin Herkes için Spor Federasyonu işbirliğinde düzenlediği festival tadındaki spor etkinlikleri de GençOFest’in unutulmazları arasında yerini aldı. Avrupa Spor Haftası kapsamında “BeActive” sloganıyla gerçekleşen etkinliklerde gençler spora doyarken sürpriz hediyeler de kazandı. Günün sonundaysa, kişiliği ve şarkılarıyla yediden yetmişe herkesin beğenisini kazanan sanatçı Emre Aydın, Sultangazi için muhteşem bir konser verdi.

Binlerce gencin akın ettiği konsere Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu, Herkes için Spor Federasyonu Başkanı Yasin Bölükbaşı, Sultangazi Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı.

‘Gençlerimizle beraber çok daha güzel bir Sultangazi inşa edeceğiz’

Konser alanını dolduran gençlere hitap eden Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, şöyle konuştu: “Avrupa Spor Haftası kapsamında, tüm Avrupa’da aynı anda kutlamalar yapılıyor. Bizler de, BeActive Night adı altında, çok güzel bir programa ev sahipliği yaptık. Bu organizasyonda emeği geçen, başta Gençlik ve Spor Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu olmak üzere, İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürü Prof. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu hocamıza, Herkes için Spor Federasyonu Başkanımız Yasin Bölükbaşı’na ve bu gece bizleri yalnız bırakmayan Emre Aydın’a ve kıymetli ekibine gönülden teşekkür ediyorum. Bütün derdimiz, Sultangazimizin gençlerin mutlu olduğu ve huzur bulduğu bir şehir olmasıdır. Sultangazi, 25 yaş altındaki 250 bin gençle, İstanbul’un en genç nüfusuna sahip ilçemizdir. Bütün Avrupa’da aynı anda gerçekleşen etkinliği, gençlerimiz için Sultangazi’de düzenliyoruz. Tüm gençlerimize gönül dolusu sevgilerimi iletiyorum. Sultangazi, kültürel, sosyal, sportif ve diğer tüm alanlarda, çok güçlü bir ilçe olma yolunda hızla ilerliyor. Gururla ifade ediyorum: Sultangazi, İstanbul’un en fazla lisanslı sporcuya sahip ilçesidir. Sultangazi, lisanslı sporcu sayısında İstanbul’un lider ilçesidir. 23 dalda sportif faaliyet yürütüyoruz ve yaklaşık 10 bin lisanslı sporcumuz bulunuyor. Sözlerimin sonunda, gençlerimizi çok sevdiğimizi bir kez daha ifade ediyorum. Gençlerimize duyduğumuz bu sevgi ve güvenle, onların mutluluğu ve huzuru için çalışmaya, gayret etmeye devam ediyoruz. Gençlerimizle beraber çok daha güzel bir Sultangazi inşa edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183