Öne Çıkanlar ezgi dış cephe boyamaları yan fülüt bulut halay

Bu haber kez okundu.

''Elle kazsanız İBB’den daha fazla ilerlersiniz''

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, internetten canlı yayınlanan bir programda soruları cevaplandırdı. Bağcılar’ın sokaklarında büyüyen bir çocuk olarak ilçenin sıkıntılarını ve gelişimini çok iyi bildiğini söyleyen Özdemir, “Öncelikle çocukların ve gençlerin belediye başkanı olma gayreti içinde olacağım. Onların pozitif ayrımcılığı olsun istiyorum. Yeni Selçuk Bayraktar’ların yetişmesi için Bağcılar’ın bütün tesislerini, binalarını çocuklarımıza ve gençlerimize açmak istiyorum. Bu yönde çalışmalar vardı ama biz biraz daha ileriye götürmek istiyoruz.” dedi.

İBB’nin günlük ilerleme seviyesi 170 cm

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Meclisi’nde 2,5 yıl Ulaşım ve Trafik Komisyon Başkanlığı görevini yapan Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, ulaşıma yönelik sorulara da cevaplar verdi. İBB’nin başkasının yaptığını kendi anlatmak gibi bir anlayışı olduğunu ifade eden Özdemir şunları söyledi: “İBB’nin ‘Şu kadar metro hedefliyoruz’ gibi büyük spot cümlelerinin altında AK Parti döneminin hizmetini görüyoruz. Şu anda büyükşehir, 10 metroyu yapmaya çalışıyor. 5 tane de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı yapıyor. 3 yıllık performansa baktığımızda İBB’nin günlük metro ilerleme seviyesi 170 cm. Elle kazsanız daha fazla ilerlersiniz. Bakanlığın ilerlemesi ise onun yaklaşık 6 katı.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183