Öne Çıkanlar Türkiye haberdesiniz esenyurt belediyesi FETÖ Next Level Tera

Bu haber kez okundu.

Eğitim gönüllüsü yaşamını yitirdi

Büyükçekmece ilçesinin tanınmış ailelerinden ve eğitim hayırseveri Hasan Kılıç önceki gün vefat etti.

Merhum Hasan Kılıç’ın cenazesi bugün öğlen namazına müteakip Güzelce Merkez Camii’nde kılınacak cenaze namazının ardından Güzelce Mezarlığı’nda defnedilecek.

“Yaptırdığı okulda adı sonsuz kadar yaşayacak”

18 Eylül 2019 tarihinde hizmete açılan Nezihe - Hasan Kılıç Anadolu Lisesi’ni Türk milli eğitimine kazandıran Hasan Kılıç’ın eğitim alanında yaptığı hizmetlerin asla unutulmayacağını belirten Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, “Eğitim gönüllüsü çok değerli büyüğümüz Hasan Kılıç’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hasan Kılıç, Güzelce mahallemizde yaptırdığı modern Anadolu Lise ile adını her zaman yaşatacaktır. Merhuma Allah’tan rahmet diliyorum. Başta kederli ailesi ve yakınları olmak üzere Büyükçekmece’mizin başı sağolsun” ifadesini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183