Öne Çıkanlar istanbul Bağcılar Belediyesi Kartal Belediyesi CHP Türkiye

Bu haber kez okundu.

Duayen siyasetçi İbrahim Yılmaz’dan;  Gürsel Tekin’e Tam Destek

 45 YILDIR ARALIKSIZ CHP’li

Beş dönem Yüksel Disiplin Kurulu üyeliği, 2009-2014 dönemi İBB Meclis Üyeliği ve Grup Başkan Vekilliği de yapan Kırk Beş yıllık CHP’li duayen siyasetçi İbrahim Yılmaz CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekine destek verdi. Ülkemizde yaşayan mültecilere birinci sınıf insan muamelesi yapıldığının altını çizen Yılmaz, kurtuluş savaşında aynı cephede omuz omuza çarpışan bu vatan için canını feda eden Kürt kardeşlerimize aynı imtiyazın sağlanmadığını söyleyerek yaptığı açıklamasında “ Gürsel Tekin’in HDP’ye bakanlık verilmelidir açıklamasından sonra İYİ Parti'li Özşavlı, “HDP'ye bakanlık vermek PKK'ya bakanlık vermek demektir” demişti. Mademki öyle HDP’nin oylarıyla kazanılan Belediyelerin hepsini inceleyin İYİ Partililer Genel Müdür, Daire Başkanı, Şef gibi üst düzey kadrolara getirilmiş ve kendi partililerini işe sokma çabasındalar. Peki bu ahlaki mi? Kürtler TBMM’de Meclis Başkanı,  İdare amiri oluyorlar, ama biri HDP ile siyaset yapmaya başlayınca kıyameti koparıyorlar, yok efendim onlar PKK’lıdır diyorlar.

KÜRTLERİN OYU İÇİN OSMAN ÖCALAN’I TRT’YE KİM ÇIKARDI?

Kürtlerin oyunu almak için Abdullah Öcalan’ın kardeşi Osman Öcalan’ı TRT’ye çıkartıp oy istiyorlar. Başka bir parti Kürtlerin oyana talip olunca PKK’lı olarak ilan ediyorlar. Mevcut iktidar 8 Milyon oyu olan Kürtlerin oylarını almak için oylar bir tarafa gitmesin diye her türlü fırıldak çevriliyor, Kürtlerin oyunu almak onlara daha insanca hakça, hukukça, daha adil demokratik bir yaşam sağlamak için uğraşı veren bir başka parti olunca vatan haini, PKK’lı ilan ediliyor. Böyle bir anlayış olamaz. Kürt vatandaşlarımızın yaşadığı bölgelerde avazları çıkana kadar sayın Kürt kardeşlerim diye bağıran siyasiler kendi çıkarlarını korumak için kütlerle kim siyaset yaparsa PKK’lı olarak ilan ediliyor. Böyle bir şey olabilir mi? 6’lı Masada sağ partililer Kürtlerle bir araya gelmeyeceklerini söyleyerek siyaset dışında bırakmak için her türlü açıklama yapıyorlar, oya gelince Kürtlerin kardeşi oluyorlar. Gürsel Tekin vicdanının sesini dinleyerek 8 Milyon oyu olan Kürt halkının iradesine ipotek koyanlara mesaj vermiştir. Bu anlamda doğru söylemiştir.” Dedi.

TAKTİRE ŞAYAN OLACAKSIN

İbrahim Yılmaz Gürsel Tekin’ verdiği destek açıklamasını “

Çalışkan, üretken, ülkemizde ki tüm renkleri kucaklayan Türkiye’nin barış ve kardeşliği için mücadele veren kıymetli milletvekilim değerli kardeşim Gürsel Tekin zat-ı şahsiyetiniz siyaseti emekten yana, halkın kardeşliği toplumun barışı birlikte yaşamanın gerçeklerini son çıkışı toplumda çok kabul görmüş özellikle CHP içerisinde sizin gibi parti tabanından yetişmiş partinin emektarları derin bir oh çekmiştir. İyi ki parti içerisinde yetişmiş aydın sorumluluğu olan Anadolu halklarını kardeş sayan bir yurtsever değerimiz ve milletvekilimiz var.

Diğer yanda korkaklar sütre gerisine pusuya yatıp etrafı seyrediyor. Bazı zalim anlayışlı olanlarda saldırıyorlar.  Yaptıkları nafiledir doğru bir tanedir herkese göre doğru olmaz ve sizin yaptığınız doğrudur.

Parti mevzilerinde kahraman kesilenler sahada şaşırıp kalıyorlar sizin gün yüzüne çıkardığınız kendini ifade etmekten aciz zevata ne söylesem boş. Bu suskunluk onlara bir şey kazandırmaz. Lakin sizin İstanbul sokaklarını karış karış dolaşmanız bu halkın sahipsiz olmadığının güzel bir göstergesidir. Yolunuz zihniniz açık attığınız her adım yörük olsun. İnanıyorum gün gelecek takdire şayan olacaksınız.” Şeklinde gündeme taşıdı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183