Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Dinçkurt: Geleceğimiz için yola çıktım

BBP Sinop Milletvekili Adayı Aslen Durağanlı iş insanlarından ve Sinop Sokak Hayvanlarını Koruma Dernek Başkanı Taner Dinçkurt baba ocağı Durağan'da yüzlerce aracın eşlik ettiği dev bir konvoy eşliğinde adeta rakiplerine gözdağı verdi.

Hava muhalefetine rağmen büyük bir araç konvoyuyla Durağan merkez ve sokaklarını dolaşan Taner Dinçkurt'a vatandaşların ilgisi çok yoğundu.

DİNÇKURT: GELECEĞİMİZ İÇİN YOLA ÇIKIYORUM

Konvoy sonrası hava muhalefeti sebebiyle kısa bir konuşma yapan Dinçkurt, "Ben bu yola evlatlarımız ve geleceğimiz adına çıkıyorum.

Ankara'nın diretmelerine ve aday belirlemelerine dur demek adına ben buradayım.

Ben milletvekili olsam da Sinop'ta yaşayacağım. İlimin ve ilçelerimin sorunlarını çok iyi biliyorum.

Yıllardır yapacağız edeceğiz vaatlerinden bıktık. Caklı cekli vaatler istemiyoruz artık. Projeyi sunarsın yaparsın tebrik ederiz alkışlarız. İlçemize beş yılda bir gelen siyasetçilere artık gereken cevabı vereceksiniz.

Ben bu topraklarda doğdum bu topraklarda büyüdüm ve bu topraklara hizmet ederek hayatımı sürdüreceğim.

"GENÇLERİ GERİ GETİRECEĞİZ"

Seçimlik değil geçimlik olmaya geldim.

Sadece Durağan değil inanın tüm ilçeler bitmiş. İlçelerde istihdam olmadığı için genç yok. Bu gençleri geri getireceğiz. Yeni iş alanları yaratacağız" dedi.

Taner Dinçkurt vatandaşlara konuşmasının ardından esnafları ziyaret ederek sorunlarını dinledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183