Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Dezavantajlı bireylere istihdam projesi

Zihinsel engelli ve down sendromlu bireylerin iş hayatına katılımını sağlamak amacıyla gerçekleşen projede engelli bireylere ve ailelerine iş koçluğu desteği ve iş edindirme eğitimi verildi.

Engelli ve dezavantajlı bireylere desteklerini sürdüren Beylikdüzü Belediyesi, bu kapsamda zihinsel engelli ve down sendromlu bireylerin iş hayatına katılımını sağlamak amacıyla engelli bireylere ve ailelerine iş koçluğu desteği ve iş edindirme eğitimi başlattı. Sağlık İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Engelsiz Yaşam Birimi'nin Türkiye Down Sendromu Derneği ile birlikte ortaklaşa yürüttüğü projenin Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde düzenlenen tanıtımına çok sayıda kişi katıldı. Aileleriyle birlikte gelen engelliler, verilen eğitimin ardından iş koçlarının yardımıyla kendilerine uygun iş pozisyonlarına başvurdu.

“Projenin sonuna kadar destekçisi olacağız”

Zihinsel engelli ve down sendromlu bireyler için yapılan projeleri desteklemeye devam edeceklerini söyleyen Beylikdüzü Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü Mehmet Esmer, “İş koçluğu ve istihdam projesi engelli bireylerin sadece işe yerleştirilmesi değil aynı zamanda hayata katılmaları noktasında da çok önemli bir proje. Onun için desteklerini esirgemeyen başta Belediye Başkanımız Mehmet Murat Çalık olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederim. Bu projenin sonuna kadar destekçisi olacağız. Sizler de bizimle yanımızda olun. Birlikte, engelli bireylerimizi hayata katmak için elimizden geleni yapalım.” diye konuştu

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183