Öne Çıkanlar Büşra Jülide Şişmanoğlu Tuvalin Sesi Özel Çocuklar İçin Güzel Çalışmalar Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı Hayko Cepkin

Bu haber kez okundu.

Demirtaş'tan Başbakan'a hakaret, Papa'ya destek!

 HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun dün seçim beyannamesini açıklarken muhalefet partilerine üslup uyarısında bulunmasına rağmen, bugün Başbakan'a ağır hakaretlerde bulundu. Papa'nın 'Soykırım' çıkışına ise destek verdi.

İşte Demirtaş’ın açıklamalarından satır başları:

“SEN YALANCILIĞI İSPATLANMIŞ BİR BAŞBAKAN’SIN”

Onların seviyesine inecek halimiz yok. Ahlaktan eser yok kullandıkları dil üslup çok seviyesizce. İnşallah ülkeyi bunlardan kurtarırız. Ben hatırlatmak istiyorum. Bingöl’de saldırı olduğunda 4 kişiyi orada infaz ettiniz. Sonra ortaya çıktı ki o 4 kişinin saldırıyla hiçbir ilgisi yok. Nihat Kazanhan Cizre’de polis kurşunuyla öldürüldü. Sen çıkıp dedin ki asla polis müdahalesi yok. Ama olayla ilgili şimdi bir polis tutuklu. Sen yalancılığı ispatlanmış bir başbakansın. Konuşmadan önce bir dur düşün öyle konuş.

“KENDİNİ BAŞBAKAN ZANNEDİYOR”

Belki senin de olup bitenden haberdar olmaman normaldir. Çünkü gerçek başbakan değil. Kendini Başbakan zannediyor.

PAPA’NIN SKANDAL SÖZLERİNİ SAVUNDU

Hükümetin geçmişte yaşanan olaylarla ilgili hakikatleri araştırma konusunda hareket etmesi lazım. Papa bir şey söylüyor çocukça tepki veriyorlar. İnsan anlamakta zorlanıyor. Ermeni gerçeğiyle nasıl yüzleşmesi gerektiğini topluma bir anlatın. Bu resmi olarak açıklığı kavuşmamış bir konudur. Papayı tanımıyoruz diyerek bu sorun çözülemez.

Anahtar Kelimeler:
DemirtaşBaşbakanPapa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183