Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Davutoğlu Teşkilatla Sahilde Bayramlaştı

“AİLEYE DÖNÜŞTÜK”

Genel Başkan Ahmet Davutoğlu programdaki  konuşmasında “ Bir siyasi parti kurmak yetmez. O siyasi hareketi gönül birlikteliği yapmış insanların ortak vicdan hareketine dönüştürmek lazım. İşte bugün burada bir aileye dönüşmüş olan o güçlü kadrolarınızı görmekten gurur duyuyorum. Biz bir siyasi parti kurmuş olsaydık, engeller çıkarıp belki engelleyebilirlerdi. Salt bir siyasi hareket kurmuş olsaydık durdurabilirlerdi belki. Ama kartopu gibi büyüyüp Rumeli’nin ve Anadolu’nun her yerinde aile olmuş olanları durdurabilmek asla mümkün değildir.” Dedi. 

Davutoğlu konuşmasının sonunda “ Allah bizi kimseye muhtaç eylemesin. Bizi kendi yolundan rızasından ayrılanlardan eylemesin. Bizi kısa bir dünya menfaati için milletin hakkını hukukunu yiyenlerden eylemesin. Bizi kasaları doldurup yetim hakkını gözardı edenlerden asla eylemesin” diye dua etti. 

ŞAHİN’DEN TEŞEKKÜR

Bayramlaşma programında İl Başkanı İsa Mesih Şahin “ Bir bayramlaşma programında bir aradayız. Hepinizin bayramını tebrik ediyorum. Bayramın iyiliklere, güzelliklere, burada olduğu gibi, kardeşliğimizi daha da güçlendirmeye vesile olmasını diliyorum.  Bu gün bu güzel coşkuyu, kardeşlik fotoğrafını oluşturan İstanbul Teşkilatımıza, Tuzla’dan Silivri’ye kadar bütün ilçelerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi. TAYFUN ERCAN- KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183