Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

ÇYDD'den Gençlere Eğitim Desteği

Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen genel kurulda bir kez daha şube başkanlığına seçilen emekli öğretmen Gül Çağlayan, bu yıl 50’si depremzede olmak üzere 350 üniversite öğrencisine ayda 450’şer bin TL eğitim bursu verdiklerini söyledi.

Dernek üye sayısını artırmak ve gençleri derneğe kazandırmak için çalışma yürüttüklerini belirten Çağlayan, Sarıyerlilerden ÇYDD’ye sahip çıkıp, destek vermelerini istedi. Zamanının büyük bölümünü dernek çalışmalarına ayıran Çağlayan, üniversiteli gençlerin okullarına devam ederken, birbirleriyle tanışıp kaynaşmaları için de sosyal ve kültürel etkinlikler gerçekleştirdiklerini belirtti.

YENİ BİR DERNEK BİNASINA İHTİYACIMIZ VAR

Bu arada ÇYDD Sarıyer Şubesi’nin 14 yıldan beri faaliyet gösterdiği Büyükdere’deki binasının sahip değiştirmesi nedeniyle, başka bir yere taşınmak zorunda olduklarını belirten Gül Çağlayan, bu konuda Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç’in desteğini beklediklerini söyledi. Çağlayan, “Dernek binamıza yıllık 3 bin 500 TL kira veriyorduk. Ancak sahibi daireyi başkasına satmış. Alan kişi de 12 bin TL istiyor. ‘Ya istediğim kirayı verin ya da daireyi boşaltın’ diyor. Biz öğrencilerimize burs vermek için topladığımız bağışları kiraya veremeyiz. Hem de bu kadar yüksek bir kira bedeli bizim için çok fazla. Belediye Başkanımız Şükrü Genç yeni bir yer için bize söz verdi. Onu bekliyoruz. Bu konudaki sıkıntımız büyük. İnşallah bina sorunumuz en kısa sürede çözülür” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183