Öne Çıkanlar gelecek temsil Ekrem İmamoğlu başakşehir şamlar tabiat parkı yaşam mücadelesi

Bu haber kez okundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan erken seçim konuşması; Tarihi biraz öne çekeceğiz

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda gündemi sarsacak açıklamalara imza attı. Erdoğan erken seçim kelimelerini kullanmadı ancak seçimin öne çekileceği sinyalini verdi.

ERKEN SEÇİM AÇIKLAMASI

Cumhurbaşkanı Erdoğan, muhalefetin aday belirleme süreciyle ilgili eleştirilerini yöneltti ve seçim tarihinin öne çekilebileceğini söyledi. Erdoğan "Seçim tarihini belki biraz öne çekeceğiz" dedi.

ESAD'LA GÖRÜŞME

Suriye Devlet Başkanı Beşar Esad ile görüşme sinyali veren Erdoğan, "Bu sabah Putin ile bir görüşmem oldu. Etraflıca Rusya-Ukrayna savaşını ele aldık. Bunun yanında bölgede neler yapabileceğimizi konuştuk. Türkiye Rusya ilişkilerini değerlendirdik. Suriye'deki gelişmeler. Suriye, Rusya, Türkiye’den oluşan Moskova’da bir görüşme gerçekleşti. 3’lü zirvede bakan yardımcılarımız görüştü. Ardından bakanlar arasında bir görüşme gerçekleşecek." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183