Öne Çıkanlar Haber kağıthane spor merkezi Esnaf Odası YGS küçükçekmece belediyesi

Bu haber kez okundu.

Çebi'den İFA'ya müjde

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, geleneksel hale getirdiği STK ziyaretlerine bir yenisini ekledi. Halkalı Mahallesi Zeynebiye semtinde hizmet veren Iğdır Tuzluca Kalaça Köyü Derneği’ni ziyaret eden Çebi, vatandaşlarla bölgenin sorunlarını ve aciliyet sırasına göre yapılması gerekenleri konuştu.

Küçükçekmece Belediyesi STK’lardan Sorumlu Başkan Danışmanı Galip Özcan’ın organize etmesiyle gerçekleşen ziyarette samimiyet ön plana çıktı. Dernek Başkanı Serkan Tayfun ve yönetim kurulunun hazır bulunduğu ziyarette vatandaşlar belediye başkanına taleplerini de ilk ağızdan iletti.

Belediye Meclis Üyeleri Zekeriya Tuncay, Nurettin Acar ve CHP’nin Başakşehir Belediye Başkan Adayı, Dünya Iğdır Dernekler Federasyonu Başkanı A. Hadi Akmugan ve Başkan Danışmanı Galip Özcan’ın da katıldığı toplantıda tüm sorunları ve talepleri dinleyen Çebi verdiği makul ve mantıklı cevaplarla katılımcılardan alkış aldı.

ÇEBİ: TUTAMAYACAĞIM SÖZÜ VERMEDİM, VERMEM

Çebi, seçim dönemim dahi hiçbir zaman oy almak adına yalan söylemedim, popilizm yapmadım. bundan sonra da yapmayacağım. Çünkü benden talep ettikleriniz yine sizlerin vergileriyle yapılacaktır. Babamın parasını size harcamayacağım. Ama ben Küçükçekmece Belediye Başkanıyım ve bende sizler gibi 800 dernek var. Yani her gittiğim derneğe talepleri doğrultusunda popilist bir yaklaşım sergileyemem. Yalan söyleyemem. Örneğin dernek yeri talebinize “Evet size dernek yeri vereceğim” gibi olmayacak bir söz veremem. Böyle bir şeyi yapmam demek 800 derneğe yer vermem veya yer almam gerek demektir. Ama sizler kendi imkanlarınızla bir yer alırsınız eksiğiniz kaldığında da veya iç dekorunu tamamlanmasını da ben yapayım. Yani imc usülü el ele vererek yapmalıyız. Köyünüze Cami yapmamı talep ettiniz eyvallah. Ben de isterim kendi imkanlarımızla bir cami yapıp teslim edeyim ama buda gerçekle bağdaşmıyor. Bunun da yolu sizler başlayın belli bir noktaya geldikten sonra bana gelin ben de imkanımız ölçüsünde katkı sunayım. Bu işleri el ele vererek yapmamızın çok daha doğru çok daha gerçekçi olacağını söylemek isterim.

“SOSYAL TESİS YAPILACAK, SPOR TESİSİ YENİLECEK”

Gerçekleştirebileceği vaatler hakkında konuşan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Hayat Park’ın için belediye sosyal tesisi konusunda sizlere söz verebilirim. En kısa sürede Hayat Park’a yeni düzenleme ve içine de belediye sosyal tesisi yapılacaktır. Öte yandan İFA Spor Tesisleri’nin eksikleri ve tribünlerin yapılması talebinizi de yine İBB’yle ortak planlama dahilinde en kısa sürede yapılacaktır.” dedi.

Çebi’nin açıklamasını alkışlarla destekleyen katılımcılar popilist bir yaklaşımdan uzak gerçeklerle cevap verdiği için kendisine teşekkür ettiler ve gerek Hayat Park gerek İFA Spor Tesisleri konusundaki sözlerinin de takipçisi olacaklarını ifade ettiler.

Toplantı hatıra fotoğraflarının çekilmesiyle son buldu. Celal Karaali/KENT YAŞAM

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183