Öne Çıkanlar CHP Adalar Belediye Başkan Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran jüri park

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece’de nostalji gecesi

1960-70’li yılların unutulmaz ve efsaneleşmiş şarkılarının söylendiği akşamda müzik ve dans eşliğinde muhteşem konser Büyükçekmece Kervansaray’da gerçekleşti.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE MÜZİK KONUŞULDU

Mavi Işıklar grubunun kurucusu ve baş gitaristi Çetin Yavuzdoğan ile Rock Müzik sanatçısı Murat Mermer’in muhteşem sahne performansları ve söyleşileri ile nostalji dolu bir gece yaşandı. Söyleşide 1960’lar ve 1990’ların unutulmayan sesi Çetin Yavuzdoğan ve Murat Mermer, müzik hakkındaki tecrübelerini ve sahne anılarını dinleyicileriyle paylaştı. Söyleşi bitiminde Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü Gürhan Ozanoğlu, sahne alan değerli sanatçılara Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183