Öne Çıkanlar kent yaşam kartal belediye Haber göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Büyükçekmece’de “Kahve Günleri”

Büyükçekmece Belediyesi’nce Kültürpark Kervanasaray’da düzenlenen “Kahve Günleri” etkinliği her yaştan vatandaşın ilgisini çekiyor.

KAHVE TELVESİYLE RESİM SANATI

4-5 Aralık günlerinde gerçekleştirilen “Kahve Günleri” kapsamında ilk gün Türk Kahvesi demleme şampiyonu barista Akın Parlaklık’ın “Latte Art” atölyesi ve Ressam Hatice Macun’un 'Kahveden Art'a Kalan' isimli atölye çalışması büyük ilgi gördü. Hatice Macun’un Türk kahvesi telveleri ile çizdiği birbirinden özel resimler büyük beğeni topladı. İlk gün etkinlikleri kapsamında Cezve ve İbrik şampiyonu Atilla Narin'in ‘Türk Kahvesi ve Cezve' isimli söyleşisi gerçekleşti.

ETKİNLİK BUGÜN DE DEVAM EDECEK

Kahve günlerinin ilk günü Çiğdem Güven, Neslinay Çınar, Ozan Akanaras ve Okan Tolga Mertel konseriyle son buldu. Büyükçekmece Belediyesi Koordinatörü H. Gürhan Ozanoğlu tarafından Kahve Günleri etkinliklerine katılan sanatçı, barista ve kahve uzmanlarına Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün adına teşekkür etti.

Kahveler, kahve çekirdekleri, kahve demleme usulleri ve kahve çeşitleri hakkında bilgi almak ve bu özel kahvelerin tadına bakmak isteyenler için Kahve Günleri bugün de birbirinden renkli etkinliğe ev sahipliği yapacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183