Öne Çıkanlar GÜNDEM CHP Adalar Belediye Başkan gündem haber Diş Hastanesi Yasemin Öney Cankurtaran

Bu haber kez okundu.

Bozkurt, muhtarlarla iftarda buluştu

Esenyurt Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programlarına devam ediyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazanın sekizinci gününde Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında ilçedeki 43 mahalle muhtarı, azaları ve aileleriyle bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilahiler söylendi, dualar edilerek oruçlar açıldı.

İftar programında yaptığı konuşmada Kahramanmaraş merkezli depreme değinen Bozkurt, “Yakında geçirmiş olduğumuz deprem felaketinde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet diliyorum. Orayı görmüş bir kardeşiniz olarak gördüm ki birliğin beraberliğin paylaşmanın yerini hiçbir şey tutmaz. Gerçekten zor anında yanında birini gördüğünde insan sanki dünya onunmuş gibi hissediyor. Umuyorum ki birliğimiz beraberliğimiz hiçbir zaman bozulmasın. Allah bizi kötü günlerden uzak tutsun. Geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183