Öne Çıkanlar haberdesiniz Son dakika Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan

Bu haber kez okundu.

BOSNA HERSEK PARKI YENİLENİYOR

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin'in talimatıyla Emniyetevleri Büyükdere Caddesi'ndeki Bosna Hersek parkı komple yenileniyor. Günlük yaya trafiği baz alındığında onbinlerce kişinin yararlanabileceği parkta yenileme çalışmaları başladı.

Parkta 1300 metrekare alanda çocuk oyun grupları, basketbol sahası, spor alanı, şehir mobilyaları ile donatılan dinlenme yerleri, süs havuzu ve ücretsiz internet hizmeti olacak. Yanı sıra enerji tasarruflu aydınlatmalar ve güvenlik kameraları ile park her saat vatandaşın huzurla kullanımına uygun hale getirilecek.

Şehrin merkezinde doğal bir görünüm kazanacak parka birçok türde ağaç ve binlerce bitki dikimi de yapılacak. Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, parkın yaz ortası yeni haliyle vatandaşların kullanımına açılacağını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183