Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu heyecan

Bu haber kez okundu.

Bereketli'de Şampiyonluk için 90 dakika

İstanbul 1. Amatör Lig 4.Grupta 39 puanla 41 puanlı lideri Merkezefendi sporun altında bulunan Tokat Bereketli Spor, kulüp tarihinde bir ilke imza atmak istiyor. Ligin son haftası deplasmanda Merkezefendispor ile günü oynayacağı Küçükçekmece temsilcisi karşılaşmasından üç puanla ayrılıp yılların hasreti bitirmek için sahaya çıkacak.

Küçükçekmece Tokat Bereketlispor ,Başkan yardımcısı Sedat Yalçın ,Ligin son haftası deplasmanda bizim gibi şampiyonluk yarışı veren Merkezefendispor ile günü oynayacağımız şampiyonluk için savaşacaklarını söyledi. Hafta sonunda Merkezefendispor ile karşılayacaklarını belirten Yalçın sahaya çıkıp oynayacaklarını ve kendilerine yakışan futbolu sergileyeceklerini sözlerine ekledi. Küçükçekmece Tokat Bereketlispor olarak bize yakışanı yapacağız” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183