Öne Çıkanlar haberdesiniz Kelamdan Kaleme Ertuğrul Bodur Erdoğan Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Başkan Dursun Sultangazililerle birlikte sinema keyfi yaptı

Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmini sinema akşamlarında vatandaşlarla birlikte izledi. Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği ve vatandaşların da büyük beğeniyle karşıladığı Sinema Akşamlarında bu kez, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filmi ekrana geldi. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, GençOFest kapsamındaki etkinlikte, açık havada sinema keyfini vatandaşlarla paylaştı.

Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği GençOFest, vatandaşlardan beğeni toplamaya devam ediyor. Festival kapsamında gerçekleşen Sinema Akşamlarının ikincisi, Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu filminin açık havada gösterimiyle, Sultangazi Belediyesi Etkinlik Alanı’nda gerçekleşti. Belediyenin ikramlarla karşıladığı vatandaşlar, açık havada sinema keyfini hep beraber yaşadı. Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun ile Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen de filmi Sultangazililerle birlikte izledi.

‘Birbirinden anlamlı filmlerle, komşularımız için özel bir seçki hazırladık’ GençOFest’in birbirinden güzel etkinliklerle dolu dolu devam ettiğini belirten Sultangazi Belediye Başkanı Av. Abdurrahman Dursun, “Kolpa’nın muhteşem konseriyle başlangıcını yaptığımız GençOFest; Sinema Akşamlarımız, Gençlik Kamplarımız, Sahne Senin, Kültürel Gezilerimiz, E-Spor Turnuvalarımız, Sokak Basketbol Turnuvamız, Kitap Günlerimiz ve Sultangazi’ye Değer Kat Proje Yarışmamız ile dolu doludevam ediyor. Haluk Levent, Emre Aydın ve CEZA da yine harika konserler eşliğinde komşularımızla buluşuyor.

‘Kesişme: İyi ki Varsın Eren’ filmiyle ilkini düzenlediğimiz Sinema Akşamlarımız, ‘Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu’ ile devam ediyor. Hikâyeleriyle hem duygulandıran hem de düşündüren, oldukça anlamlı filmlerden özel bir seçki hazırladık.Sinema Akşamlarımız ile komşularımızı, bol ikramlarımız eşliğinde, özel film seçkimizle buluşturuyoruz. Sultangazimizi, kültürde ve sanatta da öne çıkarmak için çalışmalarımız devam ediyor.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183