Öne Çıkanlar 23 Ekim fındık fiyatları! ibb 18 mart pişman olacaksınız PKK

Bu haber kez okundu.

Başkan Çebi öğretmenleri unutmadı

Küçükçekmece Nikah Sarayı’nda gerçekleştirilen yemeğe; Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğü ve Engelliler Rehabilitasyon Müdürlüğü’nde görev yapan öğretmenler katıldı. Programda sahne alan 3’ü 1 arada müzik grubu’nun performansıyla öğretmenler doyasıya eğlendi.

ÇEBİ:ÇOK DEĞERLİ BİR GÖREV YAPTIĞINIZI BİLİYORUZ

Programa katılan Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi konuşmasında: ‘’Ülkemizin aydınlanması, çağdaş, demokratik ve medeni ülkeler seviyesine ulaşabilmesi amacıyla çocuklarımızı yetiştirmeyi görev edinmiş öğretmenlerimizi yürekten tebrik ediyorum. Öğretmenlik mesleğinin ne kadar kıymetli ve bir o kadar da fedakârlık isteyen bir meslek olduğunu biliyoruz. Ülkemiz için, Bayrağımız için, Cumhuriyetimiz ve Atamız için çok önemli bir görev yaptığınızı biliyoruz. Bütün çocukların hayatında iki kahramanı vardır; birincisi anne ve babaları diğeri ise öğretmenleridir. Benim içinse en büyük ödül görev sürem içerisinde eğitime verdiğimiz katkıdır. Hepinizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum’’ dedi.

GİDEN: ARKADAŞLARIMIZLA BİR ARAYA GELİYORUZ, EĞLENİYORUZ

Küçükçekmece Belediyesi Çocuk Üniversitesi yöneticisi Duygu Giden, ‘’Her 24 Kasım’da belediyemiz tarafından düzenlenen Öğretmenler Günü yemeğine katılıyorum. Arkadaşlarımızla bir araya geliyoruz, eğleniyoruz ve bizler için güzel bir etkinlik oluyor. Ben kendi adıma ve tüm arkadaşlarım adına organizasyonda emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

İzzet Uludağ ise; ‘’Küçükçekmece Belediyesi Gençlik Merkezi’nde öğretmenlik yapıyorum. Öğretmenler Günü yemeğine geçen sene de katılmıştım. Bu senede burada olmanın mutluluğunu yaşıyorum. Öğretmen arkadaşlarımızla bir araya geldik güzel vakit geçirdik. Bu anlamlı organizasyon için Belediye Başkanımız Kemal Çebi’ye teşekkür ediyorum’’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183