Öne Çıkanlar Kelamdan Kaleme heyecan Ertuğrul Bodur memur Türkiye Atletizm Federasyonu

Bu haber kez okundu.

Başkan Bozkurt projelerini anlattı

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, muhtarlar ve STK temsilcileri ile Şehit Erol Olçok Kültür Merkezi’nde bir araya geldi. Kahvaltı programının ardından Başkan Bozkurt, muhtarlara ile STK temsilcilerine tamamlanan, yapımı devam eden ve planlanan projeler hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Başkan Bozkurt, ilçenin demografik yapısı ile başladığı sunumda eğitimden sağlığa, istihdamdan kültür ve sanata tüm alanlarda Esenyurtluları bekleyen projelerini anlattı. Sunuma Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, Esenyurt Spor Kulüpleri Birliği Başkanı Elvan Arslan, İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, Van Dernekler Federasyonu Başkanı Fatih Yağız katıldı, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

“SEÇİMİ ALMAMDA DA ÇOK BÜYÜK KATKILARINIZ VAR”

Seçimden önce ve seçimden sonra desteklerinden dolayı muhtarlara ve STK temsilcilere teşekkür eden Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Geldiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Seçimi almamda da çok büyük katkılarınız var. Bana olan bu güveninizin hesabını vermem lazım. Biliyorum ki birçoğunuz hâlâ o güveni koruyorsunuz. Ben bana göre bu güvenin boş olmadığını yaptığımız çalışmalar sonucunda görüyorum. Umuyorum ki siz de değerlendirdiğinizde neyi devraldık, nasıl yönettik bu süreci; sonraki süreçlerde neler yaptık, bundan sonra Esenyurt için neler planlıyoruz… Göreceksiniz.”

“BİR DURUM ANALİNİZİ GÖRMÜŞ OLDUK”

Bu tarz sunumların devam etmesi gerektiğini vurgulayan Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, “2019 seçimleri sonrası yaklaşık üç yıllık faaliyet raporu Başkanımız tarafındanbizlere sunuldu. Burada ben bir durum analinizi görmüş oldum. Kapsamlı bir rapor bizlere sunuldu. Esenyurt Belediyesi’nin çok ciddi çalışmalar yürüttüğünü gördük. Bundan sonraki süreçlerde de aynı bu şekilde belli aralıklarla kamuoyuna sunum yapılmasını öneriyorum. İlçedeki 43 mahalleyi 43 ilçe olarak tanımlayabiliriz” dedi.

“SUNUMU ÇOK ANLAMLI BULDUM”

Sunumu anlamlı bulduğunu belirten Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, “Çok güzel çalışmalarda bulunulmuş. Dışarıdan baktığımızdan çok çok farklı gördük. Belediye Başkanımıza ve Esenyurt Belediyesi ekibine teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“ESENYURT’TA ÇOK GÜZEL HİZMETLER YAPILMIŞ”

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür eden, İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur ise şunları söyledi: “Sunumu çok başarılı buldum. Devam eden projelerinde faaliyete geçmesini temenni ediyoruz. Esenyurt’ta çok güzel hizmetler yapılmış. Her zaman böyle hizmetler olsun, çünkü Esenyurt halkı böyle hizmetleri hak ediyor. Başkanımıza çok teşekkür ediyoruz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183