Öne Çıkanlar Don Ve Buzlanma İNSANI İMAMOĞLU: KÜÇÜKÇEKMECE METRO HATLARININ MERKEZİNDE OLACAK Sultangazi Belediye Başkanı Dursun Liseli Gençlerin Mezuniyet Mutluluğuna Ortak Oluyor Yalçın Akdoğan

Bu haber kez okundu.

Başkan Bozkurt Öğretmenlerle İftarda Bir Araya Geldi

Esenyurt Belediyesi, Ramazan ayı dolayısıyla düzenlediği iftar programlarına devam ediyor. Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazanın beşinci gününde Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen iftar programında ilçedeki okul müdürleri, öğretmenler ve aileleriyle bir araya geldi. Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda ilahiler söylendi, dualar edilerek oruçlar açıldı. Programda yaptığı konuşmada Kahramanmaraş merkezli depremden etkilenen vatandaşlar için herkesin yüreğini ortaya koyduğunu belirten Başkan Bozkurt, “Allah ibadetinizi kabul etsin. Zor günlerden geçiyoruz. Hemen yakın zamanda deprem felaketiyle karşılaştık. Felaketin büyüklüğünü kaybettiğimiz insanlarla anladık. Allah rahmet etsin onlara. Allah mekânlarını cennet etsin” dedi.

“ACIYI DA GÜZELLİĞİ DE PAYLAŞALIM”

Yaşanan bu zor günlerin hep birlikte aşılacağını söyleyen Başkan Bozkurt şöyle devam etti: “Hepimizin yüreği oradaydı. Esenyurt’tan kopup oraya gelen, yüreği dayanmayan insanlarımızı gördüm. Bu ülkenin insanları o kadar kadim duygularla birbirlerine bağlılar ki evinde duramayıp arabasının bagajını yiyecekle doldurup oraya gelen çokça insanla karşılaştık. Dolayısıyla Allah bu kadim duygularımızı çoğaltsın inşallah. Bu zorlukları aşacağız. Yeter ki birbirimize yakın duralım, ayrışmayalım ve birbirimizi sevelim sayalım, gözümüz gönlümüz tok olsun paylaşalım. Acıyı da güzelliği de paylaşalım. Böyle olduğunda bunlarında geçeceğini bilelim. Güzel günleri beraberce yaşamak dileğiyle.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183