Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Bakırköy'e çağ atlatan proje bitti

Bakırköy Belediyesi birçok bürokratik engele rağmen ilçe nüfusunun tamamının ve hatta farklı ilçelerden de birçok kişini yararlanabileceği uluslararası bir fuar seviyesinde kapalı pazar yerini ilçeye kazandırdı.

KERİMOĞLU: TÜM İYİ İŞLER SABIRLA OLUR

Bakırköy Belediye Başkanı Dr. Bülent Kerimoğlu, “Sevdiğimiz bir laf var; bütün iyi şeyler sabırdan sonra gelir. İyi bir şey yapıyoruz. Çok önemli bir projenin hayata geçmesi için el birliğiyle gayret ettik, Halkımız fedakarlık etti, maddi yükü pazarcı esnafı üstlendi. Bizler doğabilecek sorunları siyaseten ve idari olarak göğüslemeye çalıştık. Ama sonuç fevkalade oldu.Türkiye’ye İstanbul’a Bakırköy’e yakışan bir sonuç oldu.Türkiye’nin en güzel pazarını yaptık. Türkiye’nin en modern Pazar Alanı’nın yapımına başlayarak 8 ay hedeflemiştik ama bazı idari mahkeme süreçleri süreyi uzattı .Tüm İstanbulluların hizmetine sunduk. Halkımızın gösterdiği anlayışa teşekkür eder, verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dileriz.” dedi.

BAKIRKÖYLÜ MEMNUN

Pazar yerine gelen vatandaşlar uzatılan mikrofonlara konuşarak, 75 bin metrekarelik büyük bir alana sahip pazar yeri hakkında çok ferah olduğu yönünde açıklamalar yaptı. Otopark ve çevre gibi unsurların da detaylıca düşünüldüğünü ifade eden vatandaşlar, üstü kapalı olmasına rağmen çok ferah olduğunu dile getirerek sadece Bakırköy'ün değil tüm İstanbul'un ve Türkiye'nin en büyük ve modern pazar yeri olabileceği yorumlarında bulundular. KENT YAŞAM-HABER MERKEZİ

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183