Öne Çıkanlar kartal kent yaşam Haber belediye göreve iade edildi

Bu haber kez okundu.

Bakırköy DEVA’da kongre heyecanı

Demokrat Atılım Partisi(DEVA) İstanbul genelinde kongreler yapmaya devam ediyor. DEVA Partisi Bakırköy İlçe Başkanlığı’nın ilk Olağan Genel Kurul Toplantısı 15 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşti.  İş Adamları Derneği’nde düzenlenen kongre, tek liste ile yapıldı. Üyelerin tamamının oyunu alan mevcut Başkan Gökhan Yılmazer, yeniden seçilerek güven tazeledi.  

Kongrede sahne alan Dünyaca ünlü keman sanatçısı Canan Anderson, dinleyenlere müzik şöleni yaşattı.   

“YAPICI VE KUCAKLAYICI PARTİYİZ”

Kürsüye çıkarak duygularını dile getiren Başkan Gökhan Yılmazer, “Burayı dolduran ilçe başkanları arkadaşlarım her sıkıntılarımızda yanımızda,  bizim bir aile olduğumuzu görüyorum. İyi ki Deva Partisi’nin içerisindeyim. 30 senelik arkadaş gibiyiz. Biz yapıcı ve kucaklayıcı bir partiyiz. Biz ‘vatanını en çok seven, görevini en iyi yapan’ düsturu ile yola çıktık. Elimizden geldiğince yardımlar yapmaya çalışıyoruz.” dedi.

Yılmazer, konuşmasının ardından hazırladıkları atkı koreografi şovunu seyirciler ile beraber sahneledi.

“ÜLKEYİ YÖNETENLER KASITLI OLARAK ATATÜRK’ÜN DEĞERLERİNİ AKTARMADI”

DEVA Partisi İstanbul İl Başkanı Erhan Erol, Yılmazer ve ekibindeki coşkuyu ve samimiyeti gördüğünü belirtirken, “Biz aslında Türkiye olarak çok güzel bir aileyiz. Son yıllarda karşı karşıya kaldığımız tablo bu ülkeyi daha fazla ayrıştırmakta. Bunun acısını bu ülke çekiyor. Çocuklarınıza bilgiyi aktarırken duyguyu da aktarmanız gerekir. Duyguyu aktarmazsanız, o bilgi kalıcı olmaz. Bu ülkeyi yönetenler çoğu zaman Mustafa Kemal Atatürk’ün değerlerini kasıtlı olarak aktarmadılar. Özellikle son yıllarda ülkenin geldiği nokta da o bilgiye sahip insanlar o duyguyu tava hissetmeye başladılar. Bizi bunu aktarırsak, çok güzel yarınlarımız olacak.” ifadelerini kullandı.

“ÜLKEMİZDE ÇOK KORKUNÇ ADALETSİZLİKLER VE TİRANLAŞMALAR VAR”

Son olarak kürsüye çıkan DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu ise şunları söyledi:

“Başkanının o güzel heyecanı ile çok güzel anılarla buradan ayrılacağız. Ülkemiz öyle bir haldeki insanlarımız mutlu ve huzurlu değil. Ülkemizde çok korkunç adaletsizlikler ve tiranlaşmalar var. Ülkemizi despotistlikleştirme noktasında hepimizin gözünün içine baka baka darbeler vuruluyor. Masum olmasına rağmen cezaevinde yatan çok insan tanıyorum. Bazen çok ciddi ön yargılarımız oluyor ama biz hakkı hukuku sağlayamazsak bu ülke huzurlu olamaz.”SÜLEYMAN ÇAY

YÖNETİM KURULU (ASİL):
1) Gökhan Yılmazer (Başkan)
2) Ahmet Burak Akyürek
3) Ahmet Caner Sandıkçı
4) Alican Kayvar
5) Besna Gündem
6) Burak Yıldırım
7) Doğan Mete
8) Elif Nazlı Güner
9) Erol İpek
10) Fırat Baran
11) Fırat Nurdoğan
12) Furkan Mehmet Bağcı
13) Galip Cihangir Yerdelen
14) Hüseyin Şahin
15) Nedim Ayaroğlu
16) Ömer Eksin
17) Remzi Dirikoç
18) Sahil Karabayır
19) Semih Özketen
20) Yasin Us

İL DELEGELERİ (ASİL):
1) Gökhan Yılmazer
2) Yasemin Demirbaş
3) Furkan Mehmet Bağcı
4) Nedim Ayaroğlu
5) Elif Nazlı Güner
6) Burak Yardım
7) Ömer Eksin
8) Bosna Gündem
9) Necdet Aldagül
10) Vahap Abeş
11) Gülçin Karal

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183