Öne Çıkanlar Kabak çekirdeği Kentsel dönüşüm Kartal Belediyesi eski Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü güngör karakoç İsrafil Köse

Bu haber kez okundu.

Bakan Bilgin, EYT çalışmasında son aşamaya gelindiğini açıklandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın başkanlığında Beştepe Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yapılan Kabine Toplantısı ardından merak edilen konularla ilgili açıklamalar da geldi. Özellikle son dönemde önemli çalışmalar yapıldığı belirtilen Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) konusunda açıklama yapan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, çalışmaların son aşamada olduğunu ifade etti.

EYT konusundaki son dönemlerde yaptığı açıklamalara yenisini ekleyen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, "Çalışmamız son aşamasında. Tamamladık diyebilirim. Aralık ayında bir basın toplantısıyla etraflıca kamuoyuyla paylaşacağız. Çalışmamız teknik olarak bitti, Cumhurbaşkanımıza sunacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızla paylaştıktan sonra onu Meclis'e intikal ettiririz." dedi

Bilgin, bakanlığın gündeminde olan sözleşmeli personel, geçici işçiler, taşeron işçiler ve EYT konularındaki çalışmaların Aralık ayına kadar tamamlanarak kamuoyuna açıklanmış ve Meclis takvimine alınmış olacağını belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner183